fbpx

Blessurebehandeling - Mijdrecht

Alles geprobeerd en nog steeds niet klachtenvrij? Het zou weleens fijn zijn om er nu eens voorgoed vanaf te komen en pijnvrij door het leven te kunnen gaan. 

Wat wij doen is anders dan wat een fysiotherapeut doet

Een mega krachtige behandelmethode als het gaat om het verhelpen van klachten zoals rug-, schouder,- en knieklachten. Maar ook complexere zaken zoals frozen shoulder, hoofdpijn en rsi.

Het is een combinatie van verschillende behandelmethodieken uit de osteopathie, manuele therapie en fysiotherapie.

Heb je ook het idee dat jouw klacht telkens terugkomt? Grote kans dat de oorzaak niet aangepakt wordt. Meestal is de klacht een gevolg van wat anders. En dit is nu precies wat wij anders doen. Oh ja, en er is een grote kans dat je na een behandeling al verlichting voelt.

Waarom werkt dit beter dan de fysio?

Dit is een vraag die de meeste klanten ons stellen. Doordat wij blijven zoeken naar de oorsprong van de klacht richten we ons niet op de symptomen.

Wat we daarmee bedoelen is dat we niet, bijvoorbeeld, de pijnlijke knie gaan behandelen, maar op zoek gaan naar waarom die knieklacht er eigenlijk is. Je zult verbaast zijn dat de klacht vaak niets met je knie te maken heeft.

Wat doen jullie precies tijdens de behandeling?

Het geven van pijnklachten is een manier van communiceren van het zenuwstelsel die een signaal geeft aan het lichaam dat het niet veilig is. Er is trauma geweest en het lichaam denkt dat dat er nog steeds is terwijl het allang weg is.

Wij kunnen die blokkade zeer effectief opheffen en door je meteen (pijnvrij) te laten bewegen. Geven we aan je zenuwstelsel weer door dat alles oké is. Dat de pijnsignalen kunnen stoppen want alles doet het weer zoals het zou moeten doen. 

Ik heb chronische klachten kan ik dit dan ook eens proberen?

Jazeker, wat wij hebben gezien is dat sommigen chronische klachten vele maler beter leefbaar worden en soms zelfs verdwijnen.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt meestal zo’n 45 minuten, en meestal hebben we twee tot drie behandelingen nodig om je volledig pijnvrij te krijgen.

Wat kost een behandeling en kan ik deze kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar?

De kosten per blessurebehandeling bij WLC Trainingen zijn 65 euro en deze worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wil je nu eindelijk eens pijnvrij zijn?

Blijf niet langer met je blessures of pijnklachten rondlopen. En kom eens bij ons langs, en wie weet kunnen wij je wél helpen. 
Stuur een mail naar info@wlc-trainingen.nl of gebruik onderstaand contactformulier om een (vrijblijvende) afspraak in te plannen. 

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Laat het ons weten!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met je op om een afspraak te maken.


×