fbpx Skip to main content
Blessurebehandeling review

Eindelijk verlichting van mijn pijnklachten.

review-blessurebehandeling- wlc-bobby-

Na jaren lang met uitstraling, schouder en rugpijn te hebben gelopen en de fysio/manuele wereld inmiddels uitgespeeld te hebben, besloot ik langs WLC te gaan om te kijken of ze mij konden helpen met het verlichten van mijn pijnklachten.

Intake met Willem was zeer prettig en heeft meteen een goed beeld kunnen schetsen van de problemen waar ik tegen aan liep. Door veel te testen en af te pellen kwamen we al snel tot de kern van het probleem wat mij oprecht verbaasde want ik loop al jaren bij de fysio. Een aantal behandelingen verder in combinatie met personal training 2x per week incl. een op maat gemaakt schema met diverse oefeningen voelde ik al snel verlichting van mijn pijnklachten en begonnen veel klachten snel af te nemen. Stiekem begon ik het zelfs leuk te vinden.

Ik ben er nog niet maar wel zeker op de goeie weg want klachten die je jaren heb opgebouwd zijn niet 1,2,3 weg. Door de combinatie met blessure behandeling en personal training kunnen ze je goed blijven monitoren en op tijd behandelen zodat je niet meer achter de feiten aan hoeft te lopen.

Mooie bijkomstigheid is dat ik ook nog ruim 15 kilo ben afgevallen in 6 maanden sinds de start bij WLC en een stuk sterker en fitter ben geworden.

Ik ben super tevreden en het hele WLC Team heel erg dankbaar!

Marjolein

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken.