WLC Trainingen - Mijdrecht

In no-time weer zelfverzekerd en blij!

Je bent op zoek naar een goede balans tussen sporten, lekker leven en een gezond en aantrekkelijk lichaam. Maar alles wat je hebt geprobeerd heeft daar niet bij geholpen.

WLC gaat dat je wél lukken. Door onze kleine en vooral leuke groepslessen, individuele aandacht én onze expertise sta jij in no-time weer zelfverzekerd voor de spiegel.

Leer nieuwe skills

Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten. Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

Kickboksen

Een all-round work out en vechttechnieken leren tegelijk!

Leer nieuwe technieken en zet geleerde kickbokstechnieken in tijdens deze training. Maak spectaculaire combi’s en voel je zoals Rico Verhoeven!

Het is een gemengde les en geschikt voor iedereen v.a. 16 jaar.

Kickboksen (conditie)

Energieke kickbokstraining maar dan zonder direct fysiek contact.

Je conditie wordt tijdens deze training flink op de proef gesteld en verbeterd. Maar je leert ook de basistechnieken van het kickboksen op de zak en trapkussens. Ideaal als je  geen zin hebt in oefeningen op elkaar. 

Het is een gemengde les en geschikt voor iedereen v.a. 16 jaar.

Kickboksen (voor kinderen)

Op spelenderwijs worden kickbokstechnieken geleerd.

Het verbetert de motoriek, zelfvertrouwen, conditie en coördinatie.  Er worden tijdens deze les échte technieken en oefeningen geleerd en uitgevoerd. Het is niet een uurtje moe worden. De kinderen leren écht boksen.

Het is een gemengde les en geschikt voor iedereen v.a. 6 jaar.

Je hoeft je niet steeds voor te stellen aan de trainer

WLC is geen grote sportschool, maar een kleine en persoonlijke gym waar alleen (small group) personal trainingen en groepslessen worden gegeven.

Door deze intieme sfeer krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je in alle privacy trainen en boek je geheid resultaat.

Bootcamp training

Geef je lijf een sportieve boost en werk op een uitdagende manier aan je conditie!

Je sport in een leuke gemixte groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Met vooral je eigen lichaamsgewicht train je leuke opbouwende kracht- en flexibiliteitsoefeningen afgewisseld met conditieoefeningen. 

Kettlebell training

Vet verbranden, conditie opbouwen en spierkracht vergroten in één training!

Kettlebell training is dé trainingsmethode om snel in shape te komen. Het is een leuke, explosieve en intensieve training. De oefeningen met de kettlebell combineren krachttraining en cardiotraining, iets dat maar weinig sportmethodes doen. 

Circuittraining

Haal het beste uit jezelf met circuit training!

Je weet van tevoren niet wat je gaat doen. Het enige dat je weet is dat het weer een zware en uitdagende training gaat worden. Alles wordt uit de kast gehaald om je conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen op de proef te stellen.

Muscle Mania

Een circuit training voor diegene die nét even wat meer willen.

In deze training leer je de basis van crossfit zoals de clean & jerk, overhead squats, snatchen en veel meer. Omdat we in deze les er de tijd voor nemen je de gevorderde technieken goed aan te leren is dit een les voor de al wat ervaren sporter. Doordat je de technieken nu goed leert beheersen kun je efficiënter trainen, word je sterker en boek je nog beter resultaat.

Essentrics

Essentrics is een effectieve, full body workout met vloeiende bewegingen en dynamische stretches. 

Dé stretch & toning workout voor je hele lijf, zonder ingewikkelde pasjes of gewichtjes, zonder springen en op blote voeten. Essentrics is een unieke techniek met invloeden uit verschillende andere disciplines zoals Tai Chi, Ballet, Yoga en Pilates.  

Pole Fitness

Een unieke vorm van krachttraining met een paal

Pole Fitness is een combinatie van drie elementen: souplesse, lenigheid en kracht. En dit is echt een full body work out die voor iedereen geschikt is, ongeacht leeftijd en sportervaring. Pole Fitness zorgt voor een betere conditie, meer kracht, lenigheid en zelfvertrouwen. Tijdens de les wordt je uitgedaagd om jouw eigen grenzen op te zoeken en deze weer te verleggen.

Prijzen & lestijden

Prijs? Vanaf € 8 per les
Bekijk onze tarieven

Wanneer?
Bekijk ons groepslessen rooster

Word ook lid van deze gezellige fitnessfamilie van WLC Trainingen Mijdrecht

Bij WLC Trainingen eindigt je abonnement niet onder in een la.

Helaas word je sportschoolabonnement meestal na een maand niet meer gebruikt.

Zeg nou zelf, wat is er dan ook leuk aan om op een loopband te staan, of doelloos op een fiets te zitten? Geen zak!

Wij stellen voor om een sport te vinden die je leuk vindt en daardoor ook volhoudt! Wat dacht je van groepslessen zoals kickboksen of kettlebell training?

Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten.

Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

Ervaar waarom wij zo’n hechte club WLC’ers hebben die jaren bij ons blijven sporten.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Je vindt WLC Trainingen op de: 
Communicatieweg 11C
3641 SG Mijdrecht
06 15058215
info@wlc-trainingen.nl