fbpx Skip to main content

Annika Posdijk

Onze trainers – groepslessen

Heerlijk dat ik in dit vak kan werken en mensen kan helpen om hun doel te bereiken!

Hey, ik ben Annika
Ik ben 23 jaar oud en ben personal trainer en aan het afstuderen voor diëtist dit jaar (2023).

Ik heb zelf altijd al interesse gehad in sport en voeding en vind het dan ook heerlijk dat ik in dit vak kan werken en mensen kan helpen om hun doel te bereiken!

Ik geef graag circuit trainingen omdat het altijd erg gezellig is en ik elke les wat anders kan doen. Ik ben ook bezig om steeds vaker personal trainingen te geven en ik vind het ook erg leuk om op een persoonlijker niveau bezig te zijn met de mensen.

Ik hoop je snel te zien in een van de lessen!!

Circuittraining

Circuittraining is een dynamische trainingsvorm waarbij je een reeks verschillende oefeningen uitvoert in snelle opeenvolging. Elke oefening is ontworpen om een specifiek aspect van je lichaam te versterken, van cardio tot kracht en flexibiliteit.

Het resultaat? Een full-body workout die je hartslag omhoog jaagt, je spieren versterkt en je metabolisme een boost geeft.

Trainer-annika-circuittraining

Fitnessen op jouw eigen manier!

Wij bieden de juiste begeleiding, personal training en groepslessen op maat, zodat je het leuk blijft vinden en volhoudt.

Workouts

Wij stellen voor om een sport te vinden die je leuk vindt en daardoor ook volhoudt!

Blessurebehandeling

Willem biedt hulp bij blessure vrij bewegen met z’n blessurebehandelingen.

Voeding & coaching

Marjolein helpt je verder met je leefstijl. Het is vooral hoe je je voelt, want wanneer je je goed voelt, zie je er goed uit!