fbpx Skip to main content

Marjolein Lindeboom - bakker

Onze trainers – voeding & lijfstijl coach

De juiste begeleiding voor jou!

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken. Hiermee onderscheidt ik mijzelf van de rest die vaak geen opleidingen of opleidingen hebben gevolgd waarbij de werkelijkheid niet zo nauw wordt genomen.

Ik ben meer dan een trainer die een voedingsschema maakt en reps telt. Door écht contact met onze leden te maken, te luisteren naar wat ze zeggen (tussen de regels door), kan ik een groot verschil maken. Iemand af laten vallen, of enorm moe maken is geen kunst. Zorgen dat iemand zich goed voelt, energie heeft en blij is met zichzelf, de behaalde resultaten vieren en het behoud hiervan; dát is een kunst en tegelijk het leukste aspect.

Ik vind het leuk mensen te motiveren en met een twinkel in hun ogen de zaak uit te laten lopen, ondanks dat zij misschien hun dag niet hadden. De innerlijke kracht van jezelf is zoveel sterker dan men vaak van zichzelf denkt. En dat is zo tof om die kracht te ontketenen bij iemand. En dat doe ik graag met mijn lessen en begeleiding.

De geboorte van de zwangerschapstraining – hoe is het ontstaan.

Ik ben Marjolein, getrouwd met Willem en samen runnen wij WLC Trainingen en een gezin. In december 2015 ben ik moeder geworden van een geweldig lief dochtertje, en in november 2020 verwachten wij onze tweede.

Ik heb een hele makkelijke eerste zwangerschap gehad en ik heb tot het einde van de rit gesport en les kunnen geven. Wat ik miste tijdens mijn zwangerschap was kennis en informatie over het veilig en gericht kunnen (kracht) trainen. Maar ook over het herstellen van een bevalling.

Je lichaam verandert, je belastbaarheid wordt anders, maar hoe anders? En wat kun en mag je nog wel doen? En ook het herstellen van een zwangerschap, hoe doe je dat precies? Want na 6 weken mag je weer sporten, maar hoe verantwoord is dat dan? Ben je ineens na 6 weken rust weer net zo sterk als daarvoor? Dat was voor mij onduidelijk en dat was de start van mijn zoektocht.