fbpx Skip to main content

Rowan Roelofs

Onze trainers – Personal training

Mijn sportervaringen wil ik graag overbrengen en delen met anderen.

Mijn naam is Rowan Roelofs, 21 jaar oud. Ik heb de opleiding sport en bewegen in Amsterdam gevolgd. Ik ben fitness trainer geworden omdat ik graag van uitdagingen hou en altijd beter wil worden in mijn sportprestaties. Zelf krijg ik altijd super veel motivatie om anderen te zien sporten en blijf ik het leuk vinden om les te geven. Door sport zit Ik lekker in mijn vel en voel ik me goed. Ik wil dat anderen zich net zo fit en goed laten voelen en dat we samen jouw doel behalen.

Naast dat ik trainer ben train ik zelf 6 keer per week en focus ik mij op kracht opbouwen. Ik wil in de toekomst meedoen aan sterkste man wedstrijden. Mijn droom is ook om bij de top van Nederland te komen.

Personal training

Voor degene die nét even wat meer willen dan de groepslessen. Met deze trainingen ligt personal training binnen hand bereik.

In deze trainingen train je met maximaal 8 personen tegelijk en maak je gebruik van onze fitnessfaciliteiten. Maar ook van de ruimte en de attributen van de circuittraining voor een extra boost en fun gehalte. We gaan aan de slag met je eigen lichaamsgewicht, kettlebells, elastieken en zo veel meer! En dit in allemaal in de privacy van een klein groepje mede-sporters.

We stellen je voor aan onze trainers

Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten. Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

“Geen gedoe met jezelf telkens opnieuw voorstellen aan de trainer. WLC is geen grote sportschool, maar een kleine en persoonlijke gym waar alleen (small group) personal trainingen en groepslessen worden gegeven.

Door deze intieme sfeer krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je in alle privacy trainen en boek je geheid resultaat.”

MarjoleinTrainer