fbpx
Kickboksen mannen en vrouwen in Mijdrecht WLC Trainingen

Dit zeggen onze leden: 

Ervaringen Back in Shape programma

8 WEKEN OM MEGA SNEL IN SHAPE TE KOMEN!

Ervaringen Zwangerschapstraining

SPORTEN TIJDENS EN NA JE ZWANGERSCHAP

Ervaringen overige workouts

IN NO-TIME WEER ZELFVERZEKERD EN BLIJ

Ervaringen Back in Shape Programma

Inmiddels hebben we al bijna 200 deelnemers geholpen met dit programma!

Voordat ik aan de Fit Challenge van WLC Trainingen in Mijdrecht meedeed, deed ik niets aan sport en lette ik niet op mijn eten.

Bij de gedachte al aan sporten dacht ik dat is niks voor mij!

Ik ga het toch nooit leuk vinden en kon mezelf niet motiveren om op mijn eten te letten, Totdat ik bij WLC kwam! Jeetje wat een verandering. Ik durf nu echt te zeggen: ik vind sporten leuk! Iedereen is zo toegankelijk en helpt elkaar. Niemand kijkt je raar aan maar ze helpen je juist en geven feedback om je beter te maken.

  Lees meer over de resultaten van rosita:

  Na de 8 weken Fit Challenge voel ik mij super fijn! Lekker in me vel, veel meer energie en zelfverzekerd!
  Wat ik het leukste vond was het team gevoel! We hadden echt een super enthousiast team en iedereen motiveerde elkaar dat was heel fijn om het zo met elkaar te doen.

  Ik heb weleens bij een andere sportschool gesport maar bij WLC is het zo anders. Zo veel fijner. Niemand doet uit de hoogte. Bij WLC voel je je op je gemak! Ze kijken niet op je neer en helpen elkaar. Je begint op je eigen tempo en merkt iedere week dat je steeds meer bereikt. Je groeit echt in je zelfvertrouwen!

  Mijn meest positieve ervaring van de begeleiding en coaching was dat je kunt leren niet naar de stemmetjes in je hoofd te luisteren. Als je maar wil kan je het!

  Als je nog twijfelt om de Fit Challenge te doen, DOEN DOEN DOEN!
  Als je wil dan wordt je alleen maar meer gemotiveerd door daar te trainen.

  Resultaat na 8 na weken: Gewicht -2KG | Schouders +2,5cm | Taille -3 CM | Navel -2 CM | Heupen -4,5 CM

  De Fit Challenge duurt 8 weken en dat leek mij een periode die haalbaar was. Zeker omdat dit toevallig ook een drukke periode qua werkzaamheden had, maar ondanks een volle agenda was het wel goed te combineren.

  En ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

  Lisanne Hage

  Ik vind het lekker om met gewichten bezig te zijn en te zien dat ik steeds sterker word!

  Je wordt enorm gemotiveerd en ondersteunt tijdens de trainingen niet alleen door Willem en Marjolein, maar ook doordat je met anderen tegelijk traint. Willem en Marjolein zijn goed bereikbaar via de mail en app. De oefeningen voor de mindset in de Fb groep tijdens de Fit Challenge werken en hierbij kun je steeds verder komen in de trainingen.

  Kim van der Poel

  Voordat ik aan de Back in Shape Fit Challenge in september 2020 meedeed, was ik al het sporten en bezig met voeding. Ik ging hardlopen en deed aan Yoga en een beetje aan krachttraining.

  Voordat ik aan de Back in Shape Fit Challenge in september 2020 meedeed, was ik al het sporten en bezig met voeding. Ik ging hardlopen en deed aan Yoga en een beetje aan krachttraining.

  Door de Fit Challenge werd ik meer gemotiveerd om net wat verder te gaan. Met eten heb ik meer opgelet op de koolhydraten en eiwitten. Bij WLC Trainingen heb ik écht mijn grenzen verlegd, en kan ik meer dan ik dacht. En na deze 8 weken Fit Challenge voel ik mij zoveel fitter en gemotiveerd om door te gaan. En ben ik trots op mijzelf. 

  De meest positieve ervaring van de Back in Shape – Fit Challenge, is dat ik erachter ben gekomen dat je meer kunt dan jezelf denkt. Het leukste vond ik de circuit trainingen en de wilskracht oefening die we met de groep buiten deden. 

  Ik heb ook bij andere sportscholen getraind, maar daar was niet echt begeleiding. Bij WLC Trainingen is dat wel, en tijdens de Challenge word je nog eens extra begeleid. 

  Wat ik zou zeggen tegen iemand die nog twijfelt om mee te doen?
  Kom op je kan het. Het is de moeite waard om te proberen.

  T.S.

  Sharon, 37 jaar, moeder van 2 kinderen en werkt 4 dagen in de week. Druk leven dus. Zij is bij ons begonnen met 1x per week kettlebell training, dat werd later 2x per week met aansluitend de Fit Challenge van 2018.

  Haar resultaat?
  Ze houdt nu van sporten & barst van de energie

  • 6 kilo lichter
  • -7 cm bij haar taille
  • -9 cm bij haar navel
  • -8 cm bij haar heupen

  Lees wat Sharon er zelf over heeft geschreven:

  Nu ben ik gaan krachttrainen, wat nieuw voor mij was. Ik vind het heel leuk dat je zoveel voldoening voelt na het trainen. Had ik nooit verwacht. Juist ik zei altijd “ik HAAT sporten”.

  Door de coaching van Willem en Marjolein let ik veel bewuster op mijn voeding en maak ik gebruik van de food app. Hiermee kan ik duidelijk zien wat ik per dag eet en hoeveel calorieën een bepaald product bevat. Ik volg geen dieet, ik leer betere keuzes te maken. En chocolade hoort hier soms ook bij.

  Ik heb spijt dat ik 7 jaar geleden niet ben begonnen met sporten tijdens mijn afvalrace. Het geeft je een goed gevoel dat je met jezelf bezig bent en even niet met anderen (werk, gezin noem maar op) daarvan krijg je energie. Ik voel me heel goed en fit. Ik ben blij als ik in de spiegel kijk omdat ik zo goed het resultaat zie en dat pas na 4,5 week. Ik ben al 3.5 kilo lichter en 6 cm rondom mijn navel kwijt.

  Wat ik bij WLC zo leuk vind is de kleinschaligheid! En de betrokkenheid & kennis die Willem en Marjolein hebben. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen! En met het resultaat tot nu toe. Super nieuwsgierig ook hoe het verder gaat! En ook wil ik zeggen: als ik, als echte niet sporter het kan en leuk kan vinden dan kan iedereen het!

  In de periode voor de Fit Challenge van WLC Trainingen dacht ik niet goed na bij eten. 

  Ik at ongezond met bijvoorbeeld chips en koekjes. Na de challenge ben ik veel bewuster geworden hoe en wat ik eet.
  Door het Back in Shape programma voel ik mij super! Ik ben afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Wat ik leuk vond waren de bijeenkomsten samen met de andere challengers. En ook het enthousiasme van jullie coaches.
  De Back in Shape – Fit Challenge is mij supergoed bevallen, en ik wil jullie nogmaals bedanken voor de super leuke 8 weken.

   

  Corina van der Linden

  Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor de super leuke 8 weken 

  Ik voel me super, ben inmiddels wat afgevallen en voel mij lekkerder in mijn vel

  De bijeenkomsten met de groep vond ik erg fijn en hebben me goed aan het denken gezet.

  Vroeger dacht ik niet na bij het eten van koekjes, chips en ongezond eten . Nu ben ik veel bewuster van wat ik eet dankzij jullie.

  Het is mij erg goed bevallen. je krijgt goede tips en heel enthousiaste begeleiding en coaching. De begeleiding is veel beter dan bij de sportschool waar ik vroeger kwam.

  Corina van der Linden

  Enkele jaren geleden heb ik definitief moeten stoppen met voetballen. Hierna heb ik wel wat aan fitness gedaan, maar de motivatie was hier en daar ver te zoeken.

  Altijd maar alleen moeten sporten, zelf bedenken wat je moet gaan doen en weinig contact met andere mensen hielpen hier niet aan mee. Daarnaast hou ik van lekker eten (nog steeds hoor :)) en was ik de balans daarin een beetje kwijt.

  Ik lette niet zo goed op mijn voeding. Probeerde wel gezond te eten, maar lette nooit op mijn calorieën. Laat staan op de eiwit, koolhydraten en vetten verhouding. Nu heb ik qua voeding een hoop geleerd en heb ik heel veel plezier in het sporten gekregen.

  Ik voel me goed. Zit lekker in mijn vel en merk dat ik sterker geworden ben. Daarnaast ervaar ik deze weken als een goede motivatie om door te trainen.

  Ik heb eerder bij een sportschool in Mijdrecht getraind, maar ik heb meteen mijn abonnement opgezegd om hier te gaan sporten.

  Ik heb heel veel plezier in de circuittrainingen. Daar zit veel variatie in.. altijd weer een verassing wat de trainer in verrassing heeft. Tijdens de lessen is er altijd oog voor het voor het uitvoeren van de oefening. Dat is echt top! Het voorkomt blessures etc.

  Van de workshop wilskracht versterken werd ik erg enthousiast… hoe zwaar het ook was, hoe beter het gevoel als je het gedaan hebt!

  Maurice Burg

  Ik was veel te druk met de dagelijkse dingen; kinderen, werk etc. Ik wilde alle ballen hooghouden en vergat hierdoor tijd in mijzelf te steken.

  Ik ben me er bewust van geworden dat je soms tijd vrij moét maken voor bepaalde momenten, zoals sporten. Een kwestie van (vooruit)plannen en hier hoort ook een stukje her-opvoeding van manlief bij 😉

  Ik heb veel meer energie en een aantal (stijfheids)klachten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon!

  Ik ben heel blij met het behaalde resultaat. Ik ga hier zeker op voortborduren!

  Nogmaals hartelijk dank voor jullie duwtje in de goede richting!

  Diane Bekkers

  Ik ben van mezelf behoorlijk actief, dacht ik in ieder geval.

  Ik ben van mezelf behoorlijk actief, dacht ik in ieder geval. Maar ik was nooit echt bewust bezig met wat ik eet en drink. Bij WLC heb ik geleerd wat het is om echt een uur volle bak te sporten, je echt een uur in het zweet werken.

   Lees meer over deze ervaring:

   Na deze 8 weekse periode voel ik me fitter, strakker en gezonder. Ik ben me bewuster van wat ik eet en drink en kan ook bewuster kiezen of ik iets wel of niet wil eten of drinken.

   De workshop wilskracht versterken vond ik het zwaarste, maar ook het leukste gedeelte van het hele programma. Je komt jezelf tegen, maar ziet wel in dat je meer kunt dan je denkt.

   Ik heb nog nooit bij andere sportscholen getraind, dus ik kan niet vergelijken. Maar bij WLC voelde ik me snel thuis En je wordt echt gezien bij elke les!

   Ik ben 7,3kilo afgevallen, als je bereid bent de knop om te zetten kun je in een relatief korte periode veel bereiken!

   Ik at over het algemeen redelijk gezond en voornamelijk vegetarisch, door BIS kwam ik erachter dat ik veel te weinig eiwitten at.

   Daarnaast sportte ik 3x per week, maar werd niet sterker. Door de afwisselende lessen merk ik zeker verschil.

   Na afloop van het programma voel ik me sterker en dit was ook mijn doel.

   Ik heb bij verschillende sportscholen gesport in Mijdrecht, maar hier is meer persoonlijke aandacht tijdens de lessen wanneer je iets beter of anders kan doen. Er wordt constant opgelet of de oefeningen goed worden uitgevoerd.

   Ik blijf ook lekker sporten bij WLC na het programma, want het sporten is écht leuk!

   Saskia Kraan

   Voordat ik aan de challenge begon, sportte ik nog nauwelijks. Ik bewoog wel, wandelen en af en toe oefeningen, maar daarmee werd mijn lijf niet sterker.

   Ook mijn voedingspatroon was anders. Het was niet ongezond, maar ook niet afgestemd op mijn dagelijkse behoefte. Conclusie teveel calorieën, te weinig (kracht) training.

   Allereerst zit sporten nu weer in mijn  systeem. Heel fijn! Daarbij ben ik mij bewust geworden dat ook met gezonde voeding je niet altijd jouw resultaat bereikt. Afstemming van voeding en mijn persoonlijke doelstelling is nu helder geworden.

   Ik vond het hele programma erg fijn! Gaande weg voelde ik mij energieker, krachtiger en soepeler.

   De workshops hebben me inzichten gegeven waar ik de rest van mijn leven iets aan heb.

   Ik heb weleens bij andere sportscholen getraind, maar daar is het veel onpersoonlijker. Bij WLC krijg je echt aandacht en is ieder contact persoonlijk.

   Welke doelstelling je ook hebt, afvallen, aankomen, sterker worden of een beter conditie krijgen, het is haalbaar. Dat heb ik bij de andere deelnemers ook gezien.

   Anoek Enter

   Ik at redelijk zonder na te denken en propte mezelf regelmatig vol… dat is nu wel de anders..

   Als je daarbij ook nog te weinig beweegt word je vanzelf ongelukkig met jezelf.
   Ik heb nu geleerd om na te denken vóór dat ik het op eet en zo veel meer bewust te zijn van wát je eet.

   Lees meer over de resulaten William:

   Door dit met beide handen aan te pakken en ook lekker er bij te sporten voel ik me veel fitter!! En slanker.. en heb weer zin in het sporten

   Bij wlc is het veel relaxter dan bij andere sportscholen, hier zijn geen patsers en poeha. 
   Als iemand twijfelt om mee te doen met dit programma dan zou ik hem of haar mijn foto’s en glimlach laten zien.. dat is voldoende!

   Voordat ik begon met het BIS at ik alles gewoon zonder ergens op te letten. Ik at gewoon waar ik zin in had zonder te letten op wat en hoeveel ik at. Dat ging goed tot mijn 48ste, daarna bleef er toch langzaamaan wat meer hangen. 

   Lees de ervaring van desiree:

   Sporten deed ik niet. Gedurende de challenge ging ik meer letten op mijn voeding, gezonder eten met jullie coaching en voorlichting en veel minder en anders snaaien. Met 2 tot 3 x sporten in de week erbij met een super leuke en gemotiveerde groep en trainers vlogen de kilo’s eraf, nu 11 in totaal.

   Ik voel me nu een stuk fitter, gezonder en strakker in mijn vel. Mijn buik is weg en benen zijn een stuk slanker.

   Mijn kleding zit weer lekker en ik ben blij met de complimenten die ik krijg.

   Mijn meest positieve ervaring deze periode is dat jullie me de motivatie gaven om door te gaan en de tijd nemen om alles goed uit te leggen.

   De challenge was de motivatie om echt te starten met afvallen en sporten waar ik in mijn hoofd al vaak mee bezig was maar het nog niet om kon zetten naar de praktijk. Door de fit-challenge kon ik echt de knop omzetten, niet alleen denken maar ook echt doen.

   Ik dacht altijd dat mijn levensstijl best ok was. Ik sportte 3 x per week en nu met WLC Trainingen 5 a 6 x per week. Alleen mijn voeding kon wel echt beter. Het lag bij mij meer aan het eten dan sportief bezig zijn.

   De workshop over voeding was echt heel erg fijn. Waarin er veel gevraagd kon worden en duidelijkheid werd gegeven over verschillende onderwerpen. 

   Ik at veel te weinig eiwitten. Ik houd ontzettend van snoepen, maar dit deed ik echt wel te veel. Maar door dat ik er nu voor kies om echt te genieten van een snack of snoepje dus kies ik echt een moment uit zodat ik geniet. Daarnaast kies ik mijn dag beter uit wat ik eet. Als ik in de avond een etentje hebt staan met vrienden kies ik er bewust voor om daar lekker van te genieten en dan overdag wat rustiger aan te doen en de dagen daarom heen ook.

   Daarnaast vind ik de persoonlijke coaching tijdens de groepslessen heel erg fijn.

   Ik voel me nu echt goed, ik slaap beter voel me energieker en echt fitter

   Joyce Rodenburg

   Voordat wij bij WLC terecht kwamen genoten wij iets teveel van het bourgondische leven. Lekker en vooral veel eten, verkeerde dingen eten, weinig beweging/sporten, in het weekend lekker borreltje en chippie.

   Door WLC hebben wij inzicht gekregen in veel dingen o.a. voeding: wat kan ik anders eten met minder calorieën, wat zijn betere/normale porties, waarom eet ik iets, heb ik trek of is het gewoonte. 

   Nu kunnen we genieten als vanouds, zonder iets te laten, maar weten we veel beter wat we doen. 

   Hierdoor voel ik me heerlijk! 7 kilo kwijt, kleding past weer of is zelfs een maatje te groot. Vooral ook inzicht gekregen in voeding én geleerd dat smokkelen soms best kan en mag, als je er maar over nadenkt

   Marjolein en Willem hebben een goed, duidelijk, overtuigend verhaal.

   Ik ben blij! Voel me goed, veel slanker en fitter!

   Lianne Treur

   Het sporten was verdwenen naar het 5e plan of verder. Het werk was belangrijker dan de rest.

   Uiteindelijk heeft sporten weer de tijd gekregen die het verdient. Daardoor ontstaat er ook weer ruimte voor je gezin welke als vertrek en rustpunt uiteindelijk het belangrijkst is. 

   Lees de ervaring van Henk:

   Ik voel me hierdoor fit, lekker in mn vel en vooral zin om de draad van het sporten weer op te pakken

   Het trainen is lekker om te doen maar de voedingsinstructies hebben me toch weer meer inzicht gegeven.

   Dit programma en de begeleiding van Marjolein en Willem is persoonlijk, enthousiast en vooral vakkundig!

    Dat het je de mogelijkheid geeft te sporten en om te leren wat voeding wel en niet met je doet.

   Ik was me weinig bewust van wat ik at, en at  met name reactief zodra ik ’trek’ had. Ik had weinig vertrouwen in mijn lichaam na een beenbreuk, en vermeed daarom fysieke activiteiten. 

   Ik voel me met name heel veel sterker en fitter. Waar ik normaal aan het einde van de dag op de bank plof heb ik nu nog energie om van alles te doen.

   Lees de ervaring van brenda:

   Ik heb ook weer vertrouwen in de kracht van mijn lichaam en voel me heel gezond als ik ’s ochtends mijn bakjes eten klaar maak. Ik voel me niet alsof ik aan het diëten ben maar eet lekker en meer dan ooit. 

   Het persoonlijke tintje en de kleinschaligheid van WLC is echt heel fijn, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij andere sportscholen.

   Als je wil veranderen, zou ik dit gewoon doen! Het is de manier om je eigen grenzen te verleggen.

    

   Ik leefde zonder sporten, en voelde me daardoor dus steeds minder fit. Elke week zocht ik de gezelligheid op door feestjes, etentjes en verjaardagen. Maar daar word je ook niet veel fitter van.

   Voor WLC deed ik vaak elke dag hetzelfde (doordeweeks en weekend). Je wist dat je sommige dingen niet goed deed en niet goed was, maar je dacht steeds” volgende week gaan we minderen “.

   Bij WLC heb ik bijvoorbeeld geleerd, als je doordeweeks aan je voeding denkt, dus vooral voeding eet wat goed voor je is. Dan kun je in het weekend daar wat minder aan denken .

   Bij andere sportscholen ben ik wel geweest, maar hier is echt persoonlijke aandacht en sporten in een leuke sfeer. Ze motiveren je te gaan tot het uiterste maar niet het onmogelijke.

   Jan - Willem de Rooij

   Ik zat vroeger niet goed in mijn vel en was onzeker over mijn lijf. 

   Ik ben me sinds de challenge nog bewuster van me voeding en probeer minimaal 2 keer per week intensief te sporten en hiernaast te wandelen met de honden.

   Ik zit hierdoor beter in mijn vel en voel me al zekerder over mijn lichaam. Voel me trots over wat ik al bereikt heb.

   Jullie zijn totaal niet te vergelijken met andere sportscholen. Jullie zijn veel persoonlijker en er hangt een positieve sfeer wat het leuk maakt om telkens weer te gaan. De goede opgezette trainingen met top trainers.

   De eerlijkheid over alles tijdens het BIS dat heb ik onwijs gewaardeerd en doe ik nog. Het niet mooier maken dan het is.

   Nogmaals super bedankt. Jullie zijn allemaal stuk voor stuk toppers met mooie programma’s

    

   Danielle Graafeijland

   Ervaringen Zwangerschapstraining
   Dankzij dit programma zijn veel Powermama´s hun zwangerschap fit doorgekomen!

   Dank voor jullie hulp!

   Na mijn eerste zwangerschap en bevalling had ik moeite het sporten weer op te pakken. Mijn bekkenbodemspieren kwamen niet mee met de rest! 

   Ik sportte onbewust zonder mijn bekkenbodemspieren (en de combinatie met mijn buikspieren). Ik gebruikte deze eigenlijk gewoon niet. 

   Maar dankzij de hele heldere begeleiding en fijne persoonlijke betrokkenheid, pak ik het sporten na de 2e bevalling veel minder onzeker op. 

   Ik weet nu hoe ik op de juiste manier weer moet beginnen. 

   In geen enkele andere sportschool word je uitgelegd wat je tijdens dit programma leert. Dit zal de basis van het sporten compleet veranderen, op de juiste manier.

   Eva de Man

   Ik werk in de horeca en had tijdens het werken heel snel last van harde buiken.

   Dat kwam omdat ik alle kracht haalde uit mijn voorste buikspieren, die je juist niet mag/moet gebruiken tijdens je zwangerschap.

   Ik heb geleerd om de buikspieren aan te spreken die je wel mag gebruiken, waardoor na 2 trainingen de klachten zo goed als weg waren.

   Er werd goed gelet op houding tijdens de oefeningen. Verder had je na een training ook het idee dat je echt iets had gedaan.

   Bedankt voor het leuke programma!

   Marieke Middelkoop

   Het fijne van dit programma is dat het geen mega groep is. Er wordt ook aandacht besteed aan persoonlijke vragen en je hoeft je nergens voor te schamen.

   Ik wilde graag fit blijven tijdens mijn zwangerschap. Ik heb geleerd welke spieren ik moet gebruiken en wat ik moet vermijden. Met deze tips heb ik een goede houding en kan ik de periode na mijn zwangerschap vol goede moed aan mijn wederopbouw werken.

   Laura

   Na mijn zwangerschap wilde ik het sporten weer oppakken. Alleen wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Je kunt als je verkeerd begint zoveel schade aanrichten.

   Ik dacht niet na bij bijvoorbeeld dingen tillen en oppakken. Ik merk nu dat ik veel meer mijn core op de juiste manier aanspan tijdens dit soort dingen thuis, maar ook tijdens sport. Ik ben mij veel bewuster van wat je moet doen om dingen makkelijker te maken zodat tillen e.d. minder zwaar is. Ik heb het gevoel dat ik meer weet voor een goed herstel.Dit programma heeft mij echt geholpen om weer te kunnen gaan sporten en mij daarin wat vrijer te voelen.

   Kristin de Groot

   Een paar maanden na mijn vorige zwangerschap kreeg ik veel klachten van mijn rug en onderbuik.

   Dat wilde ik deze keer voorkomen. En ik wist niet goed waar te beginnen en met welke oefeningen. Op internet bijvoorbeeld zie je door de bomen het bos niet meer.

   Ik was me helemaal niet bewust van mijn buikspieren, laat staan mijn bekkenbodemspieren en hoe ze je lichaam ondersteunen. Ook wist ik niet dat het belangrijk was ze te trainen om bepaalde klachten te voorkomen.

   Door het programma heb ik ze bewust leren gebruiken, zodat het daarna ook onbewust ging! En daardoor is het nu ook veel makkelijker om andere trainingen / sport te doen. Ik voel dat mijn spieren veel sterker zijn en merk dat ik ze nu ook onbewust aanspan als ik iets moet tillen of bij bepaalde bewegingen. Ik heb veel meer vertrouwen gekregen in dat mijn lichaam goed kan herstellen na een zwangerschap en keizersnede.

   Tijdens het programma was ik het meest blij met de begeleiding! Je krijgt steeds de bevestiging dat je de oefeningen goed doet. En extra informatie waarom het belangrijk is dat je traint wat je traint, zodat je ook gemotiveerd bent om de oefeningen te doen! 

   En dat ik vertrouwen terug heb gekregen in mijn lichaam.

   Laura v B

   Ervaringen overige workouts

   Bij WLC Trainingen in Mijdrecht vind jij je nieuwe fitnessfamilie

   De persoonlijke aandacht met adviezen voor sport, voeding en motivatie laten zien dat jullie betrokken zijn.

   Je krijgt bij WLC de motivatie om je grens te verleggen.

   Je kunt hier jezelf zijn, en ik voel me simpelweg thuis op de sportschool.

   De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje en een grap en tegelijkertijd wél serieus met de training bezig zijn.

   Roland van der Vaart

   Nu 1 DAG na de behandeling is mijn linkerknie pijnvrij!

   De deskundigheid van Willem en de manier van uitleggen wat hij ging doen en waarom hij bepaalde spieren of plekken aanpakte vond ik heel prettig. Het probleem wordt aangepakt i.p.v. de pijnlijke plek en dat is te merken.

   En ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

   Martijn Schohaus

   Het gaat hier echt om sport!

   Sporten bij WLC is echt aan te raden als je anders wil sporten dan op een reguliere sportschool. Het gaat hier echt om de sport!! In zowel groepsverband als personal training word je optimaal begeleid door Willem, Marjolein en de andere trainers. Hierdoor raak je extra gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen!

   Job en Angelique Bosse

   Ik voel mij 100% MIJZELF bij jullie

   Ik heb jullie aanmoedigingen, adviezen en lieve woorden als super ervaren. Heel inspirerend! Zonder jullie hulp had ik het een stuk zwaarder gehad. Ik voel mij 100% mijzelf bij jullie.

   Linda Bongaarts

   Lees ook:

   Is het Fit challenge back in Shape programma iets voor mij?

   Is het Fit challenge back in Shape programma iets voor mij?

   Zou de Fit Challenge - Back in Shape editie iets voor mij zijn? Ik ging het gewoon proberen. En mét resultaat.Ik was huiverig om te starten met de Fit Challenge van WLC Trainingen. Laatst zag ik een foto van mijzelf mooi ingelijst bij mijn oma staan. Halverwege 2018,...

   Lees meer
   ×