fbpx

Daar zat ik dan, net bevallen.

Dit is het verhaal van Kawieta. Een kersverse moeder van een dochter van 7 weken. Op zoek naar een manier om af te vallen en aan te sterken na de 9 maanden zwangerschap en bevalling. Zij doet met met de Fit Challenge en vertelt hoe zij er in staat.

[divider style=’centered’]

Na een super zware bevalling wat uiteindelijk een spoed keizersnee is geworden, maar wat een prachtige dochter kreeg ik daarvoor terug! Ja en nu? 9 maanden genoten van mijn zwangerschap. Waar moet ik nu beginnen? Mijzelf inschrijven bij een sportschool en dan maar wat gaan doen? Wat mag ik wel en wat kan ik absoluut niet doen? Hoe krijg ik mijn conditie weer terug? Hoe ga ik dat combineren met een baby? Ik had zoveel vragen…

Na 4 weken al zoveel centimeters minder van alle delen van mijn lichaam! Ongelofelijk!

Na een beetje online research kwam ik terecht bij WLC. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en kwam er achter dat post partum trainingen juist een van hun specialisaties is.

Door het contact met Willem en Marjolein en alle duidelijke antwoorden die ik kreeg, werd ik direct gemotiveerd en heb ik mij ingeschreven voor de “Fit Challenge”.

Daar kwam mijn eerste les onder begeleiding van Willem, de juiste oefeningen die ik wel mocht doen na mijn bevalling, vooral de focus op mijn buik om juist daar de juiste connectie weer te maken. Om HEEL eerlijk te zijn, het was geen pretje!

[pullquote align=”normal”]Daar kwam mijn eerste check in en wat schrok ik daarvan, positief! Na 4 weken al zoveel centimeters minder van alle delen van mijn lichaam! En bij mijn “probleem gebied”, mijn buik  was ik 14 centimeter kwijt!! En dan is de challenge nog niet eens afgelopen. Dit was al na 4 weken! [/pullquote]

Wat ben ik trots en dankbaar!

Ik zou Willem en Marjolein aan iedereen aanbevelen, zeker aan vrouwen die net zijn bevallen. De begeleiding, support en motivatie is wat ik nodig had! Dank jullie wel Willem en Marjolein.

Meer weten over de Fit Challenge?

Lees er hier alles over of kom naar de informatiebijeenkomst (check onze Facebookpagina voor de eerstvolgende mogelijkheid)

×