fbpx Skip to main content

Afvalprogramma Back in Shape

Ons 8 weken afvalprogramma is geen gewoon dieet; het is een TRANSFORMATIE van je leven.

Fit Challenge back in shape editie 

Startdatum
21 januari 2024 - 10.00 uur
Einddatum
15 maart 2024 - 16.30 uur
Informatieavond
6 januari 2024- 9.00 uur (klik voor meer info)

Ben je al lange tijd gefrustreerd door het gevoel van die hardnekkige extra kilo’s die maar niet lijken te willen verdwijnen? En ben je moe van het proberen van talloze diëten, alleen om steeds weer terug te vallen in die oude gewoonten? We begrijpen je helemaal! Maar, hier is het geweldige nieuws waar je op hebt gewacht:

Ons afvalprogramma is geen gewoon dieet; het is een TRANSFORMATIE van je leven, en het gaat je helpen die overtollige kilo’s te laten verdwijnen, je eetgewoonten te upgraden én je mentale gezondheid te versterken.

Als je vastbesloten bent om je gezondheid en welzijn serieus aan te pakken, dan is dit programma precies wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Laten we snel verder lezen en ontdekken hoe dit programma je leven kan veranderen!

Er is dit keer maar plek voor 10 personen.

Wat houdt het Back in Shape programma in?

Nou, het is een intensief 8-weken avontuur waarin we ons richten op VETVERLIES terwijl we tegelijkertijd spiermassa opbouwen en behouden. Het uiteindelijke doel? Een slank en fit lichaam waarmee je kunt pronken! Dat is toch wat je wilt?

We zorgen ervoor dat je niet in het duister tast, want we combineren je training met een op maat gemaakt maaltijdplan en we delen exclusieve tips en workshops.  Met deze schat aan kennis en ondersteuning heb je werkelijk alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken!

Tijdens de workshops gaan we het bijvoorbeeld hebben over:

 • Wat moet je precies eten om die overtollige kilo’s kwijt te raken?
 • Is ontbijten echt zo belangrijk, of kunnen we het overslaan?
 • Laten we eens kijken naar dat oude gezegde over eten na 20.00 uur – is het een mythe of de waarheid?
 • Hoe kun je nu diep en vredig slapen als een baby?
 • Welke dagelijkse gewoontes werken tegen je doelen en wat kun je beter doen om succes te behalen?

En hier komt het beste deel: je kunt deze waardevolle workshops niet alleen live bijwonen in onze gym, maar we bieden ze ook aan via video, zodat je ze thuis relaxed kunt bekijken met leuke opdrachten om je op weg te helpen.

En als kers op de taart, krijg je onze beste, leukste en meest uitdagende workshop: “Versterk je wilskracht!” Want laten we eerlijk zijn, die wilskracht kan soms wel een extra boost gebruiken, nietwaar?

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen jouw weg naar een gezonder, sterker en slanker lichaam in gang zetten!

Wat krijg je precies
bij het Back in Shape programma?

 • NIEUW en VERBETERD 8-weeks trainingsprogramma gevuld met de FAVO (nieuwe) oefeningen van Marjolein & Willem.
 • 2x per week trainen bij ons in de gym.
  Je wordt met elke training begeleid door een ervaren trainer. Je traint in kleine groepjes met max. 8 personen. Dit is gezellig en werkt enorm motiverend.
 • Dagelijkse stappendoel om je de hele dag actief te houden.
 • Toegang tot onze voedingsapp met een caloriebudget ingesteld op jouw doelstelling.
 • 3 Check-in momenten:
  Bij de start, halverwege en aan het einde van de challenge doen we een weeg en meet moment.
 • Verschillende workshops over o.a. voeding, stress en gewoontes. Zowel live in onze gym als per video voor relaxed thuis.
  Inclusief onze beste (leukste en zwaarste) workshop – versterk je wilskracht!
 • 24/7 support van de WLC Fit Experts Marjolein & Willem via de telegram app.

Zo kom jij weer back in shape!

Alles wat je nodig hebt om jouw doelstellingen voor vetverlies te bereiken, is binnen handbereik. De Weight Loss Challenge is geschikt voor alle fitnessniveaus. Dit programma is er niet alleen voor dames en heren die lichaamsvet wil verminderen, maar ook voor hen die sterker wil worden. Daarnaast krijg je lol in het sporten terwijl je je zelfvertrouwen vergroot en je mentaliteit verbetert. Afvallen en sporten op de WLC manier!

 • Besloten social group

  Krijg toegang tot een geweldige club met mensen zoals jij, die je verantwoordelijk houden en je op de been houden op de dagen dat je geen zin hebt.

 • Check in’s

  We zullen je voortgang elke week beoordelen en dingen aanpassen om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke resultaten behalen voor jou & je levensstijl & om die plateaus te vermijden waar de meeste mensen op eigen kracht moeite mee hebben.

 • Op maat trainingsschema

  Op maat gemaakt trainingsprogramma ontworpen rondom jouw dagelijkse leven, jouw voorkeuren en jouw doelen. Alles wat we doen zal erop gericht zijn om de veranderingen in jouw lichaam aan te brengen die je ons hebt verteld.

 • Op maat voedingsplan

  Je hoeft jouw favoriete voedsel niet te schrappen of plannen te annuleren. Wij ontwerpen een voedingsprogramma dat draait om jouw leven en dat jouw resultaten maximaliseert, zonder dat je je hoeft te beperken

 • Direct lijntjes

  We zijn een DM verwijderd. Of het nu een onverwacht etentje is, je een training hebt gemist of gewoon een oppepper nodig hebt, wij zijn er. Wij helpen je aanpassen & zorgen ervoor dat je vooruitgang boekt, wat het leven je soms voor de voeten gooit.

Mensen die je voor gegaan zijn

Bij andere sportscholen ben ik wel geweest, maar hier is echt persoonlijke aandacht en sporten in een leuke sfeer. Ze motiveren je te gaan tot het uiterste maar niet het onmogelijke.

Jan – Willem de RooijBack in shape - programma

Ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

Lisanne HageBack in shape - programma

Ik heb bij verschillende sportscholen gesport in Mijdrecht, maar hier is meer persoonlijke aandacht tijdens de lessen wanneer je iets beter of anders kan doen. Er wordt constant opgelet of de oefeningen goed worden uitgevoerd.

Saskia KraanBack in shape - programma

Ik heb met de fit challenge mee gedaan, omdat ik graag strakker en wat slanker de zomer in wilde. Dat is zeker gelukt! De small groep trainingen en het tellen van macro’s, hebben ervoor gezorgd dat ik veel zelfverzekerder in mijn bikini loop. Ik had nooit verwacht dat ik meer moest eten om dit doel te bereiken. Daarnaast hebben de krachttrainingen me veel nieuwe inzichten in oefeningen gegeven. Ik heb zoveel geleerd, dit neem ik voor altijd mee.

Sophie SchutBack in shape - programma

In de periode voor de Fit Challenge van WLC Trainingen dacht ik niet goed na bij eten. En at ik ongezond met bijvoorbeeld chips en koekjes. Na de challenge ben ik veel bewuster geworden hoe en wat ik eet. Door het Back in Shape programma voel ik mij super! Ik ben afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Wat ik leuk vond waren de bijeenkomsten samen met de andere challengers. En ook het enthousiasme van jullie coaches. De Back in Shape - Fit Challenge is mij supergoed bevallen, en ik wil jullie nogmaals bedanken voor de super leuke 8 weken.

Corina van der LindenBack in shape - programma

Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Naam gerust contact met ons op. Persoonlijk kletst altijd makkelijker dan alle info via een website te krijgen.

Hoe laat is de start en de slotbijeenkomst?

De startbijeenkomst is op zaterdag en start op 9.00 uur. Het duurt maximaal 1,5 uur. De afsluiter is op vrijdag van 16.30 uur – 17.30 uur.

Ik kan niet bij de kick off aanwezig zijn, kan ik dan wel meedoen?

We vinden dat je er bij moet zijn om een goede start te maken.

We gaan je vertellen hoe het Back in Shape programma werkt, wat we van je verwachten, wat je van ons kunt verwachten en hoe je er het meeste uit kunt halen.

Ook leggen we je onze app uit, hoe je je lessen boekt en kunt annuleren. En je ontmoet natuurlijk alle andere challengers. Ook doen we een begin meting en maken we foto’s.

Wanneer je niet aanwezig bent mis je een heleboel waardevolle informatie, en wij gaan dit niet nog eens vertellen per mail.

Wat wordt er besproken tijdens de kick off?

Behalve dat je de rest van de challengers ontmoet, doen we meteen de startmeting en maken we foto’s.

We vertellen je wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten tijdens deze weken. Lopen we door de app heen.
Ook leren we je meteen de basis van het afvallen op een fijne en leuke manier die past bij jouw manier van leven. Hierna kun je meteen goed beginnen.

Het is dus meteen de eerste, en misschien wel, de belangrijkste kennissessie van deze challenge.

Ook is dit de beste mogelijkheid om al je vragen te stellen en direct antwoord te krijgen en vol energie en kennis de challenge te starten.

Als ik een keer niet kan komen trainen, hoe gaat dat dan met de credits?

Dat is de reden dat we je de komende weken vooruit laten plannen.

Dan staan de dagen en de tijden vast en kun je er omheen gaan plannen met de rest van je dagelijkse activiteiten.

Mocht het dan toch eens zo zijn dat je één keer niet kunt komen, dan kun je die training de week erna inhalen met een max. van 2x. (mits tijdig aangegeven!). Je credits voor de BIS zijn alleen geldig tijdens de BIS en flexibel in te zetten.

Het ritme, routine en regelmaat moeten we niet gaan doorbreken.

Kan ik tijdens het "back in shape" programma mijn huidige abonnement er naast houden?

We juichen extra bewegen en trainen alleen maar toe. Kijk in je agenda wat allemaal haalbaar is qua trainen voor je en plan het gewoon in 🙂 Wij passen je abonnement aan indien nodig.

Wanneer ik met het Back in Shape programma meedoe, wat gebeurt er dan met mijn huidige abonnement bij jullie?

Tijdens dit programma krijg je een abonnement om 2x per week deel te nemen aan de groepslessen, small group of personal group trainingen.

Je huidige abonnement kun je tijdens de periode van het back in shape programma aanpassen.

Je laat het abonnement doorlopen (of past het aan) en gaat er extra bij sporten om het maximale uit dit programma te halen. Up to you!

Kijk in je agenda wat allemaal haalbaar is qua trainen voor je en plan het gewoon in 🙂 Wij passen je abonnement aan indien nodig.

Ik kan wegens omstandigheden toch niet deelnemen. Hoe meld ik mij af en wat gebeurt er met mijn betaling?

Annulering van deelname is bij WLC Trainingen alleen per e-mail mogelijk.

Je annulering dient uiterlijk 1 week voor de start bij WLC Trainingen in Mijdrecht binnen te zijn.

Tot deze datum wordt het inschrijfgeld gerestitueerd. Na deze datum ben je het volledige bedrag verschuldigd en kan geen restitutie meer plaatsvinden.