fbpx Skip to main content

Kickboksen

Kickboksen in Mijdrecht doe je bij WLC Trainingen! Geen stereotype kickboksles, WEL een les waarin je dingen leert en op een leuke manier je grenzen verlegd.

Dit zelf eens ervaren? Plan daarom een een proefles! Deze is geheel gratis en vrijblijvend.

Wat maakt onze kickboks trainingen zo bijzonder?

Allereerst, verwacht geen keiharde vechtpartijen. Onze trainingen draaien om het aanleren van de basisprincipes van het kickboksen, onder deskundige begeleiding van ervaren trainers. Of je nu nog nooit een bokshandschoen hebt aangeraakt of al wat ervaring hebt, we zorgen ervoor dat je elke les vol zelfvertrouwen verlaat.

Maar onze trainingen bieden meer dan alleen het leren van technieken. Ze zijn ontworpen om je een all-round workout te bieden. Kickboksen is een geweldige manier om je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren. Je zult versteld staan van hoe snel je vooruitgang boekt, zowel fysiek als mentaal.

Wat onze trainingen echt speciaal maakt, is de gemeenschap die je zult vinden bij WLC Trainingen. Hier ben je niet zomaar een lid; je bent een deel van onze familie. Samen zwoegen, zweten en lachen we terwijl we werken aan onze doelen. Je zult nieuwe vrienden maken, jezelf uitdagen en bovenal, plezier hebben!

Dus, waar wacht je nog op? Trek je sportkleding aan, stap de mat op en ontdek de sensatie van kickboksen. Het maakt niet uit waar je begint, maar wel dat je begint.

Kom kickboksen in Mijdrecht bij WLC Trainingen en laat ons je begeleiden op jouw reis naar fysieke fitheid, zelfvertrouwen en een geweldige tijd.

We zien je graag bij de training!

Verschillende smaken

Verschillende kickboksen lessen in Mijdrecht

We hebben verschillende smaken kickbokslessen in onze sportschool.

Voor wie is deze kickboksles?

Bij WLC Trainingen geloven we dat iedereen, ongeacht je leeftijd, fitnessniveau of ervaring, de kans moet krijgen om de ware kickboksheld in zichzelf te ontdekken.

Onze kickboks trainingen zijn er voor iedereen, van jong tot oud, van topfit tot “ik ben nog nooit naar de sportschool geweest.”

Door onze brede kennis op het gebied van vechtsporten voelt iedereen zich thuis en kan iedereen met de les meekomen.

Waarom kickboksen?

  • Met kickboksen train je alles wat je maar kunt bedenken
  • Je conditie en kracht gaan pijlsnel omhoog, het is dan ook de ideale manier om overtollig vet te verbranden.
  • Je lichaam zal binnen no-time veranderen waardoor je er van top tot teen geweldig uit gaat zien én voelen!
  • Het verstevigt het lichaam van top tot teen
  • Je traint met net zulk gemotiveerde mensen zoals jij
  • Je verbrandt tussen de 500 – 700 Kcal per uur!

Mensen die je voor gegaan zijn

Bij andere sportscholen ben ik wel geweest, maar hier is echt persoonlijke aandacht en sporten in een leuke sfeer. Ze motiveren je te gaan tot het uiterste maar niet het onmogelijke.

Jan – Willem de RooijBack in shape - programma

Ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

Lisanne HageBack in shape - programma

Ik heb bij verschillende sportscholen gesport in Mijdrecht, maar hier is meer persoonlijke aandacht tijdens de lessen wanneer je iets beter of anders kan doen. Er wordt constant opgelet of de oefeningen goed worden uitgevoerd.

Saskia KraanBack in shape - programma

Plan vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak in

Je hebt waarschijnlijk nog een aantal vragen, en wij vinden dat we die het beste persoonlijk met je door kunnen nemen.

Dan kunnen we elkaar meteen leren kennen en direct de sportschool bekijken.

Je zit nergens aan vast. Maar kletsen met een kop thee of koffie is altijd leuker dan per mail.

Trainer-bij-wlc-trainingen-Willem-Lindeboom