fbpx Skip to main content

Sporten tijdens zwangerschap Mijdrecht

‘sporten tijdens zwangerschap’-training voor vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen.

Zwangerschapstraining bij WLC Training in Mijdrecht

Startdatum
Maandag 2 oktober - 9.00 uur

Tijdens deze 8-weekse ‘sporten tijdens zwangerschap’-training helpen wij je op een veilige en goede manier te sporten tijdens je zwangerschap. Maar ook goed te herstellen van je bevalling.

Goed voorbereiden en herstellen van je zwangerschap

Heb je altijd al willen blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet waar te beginnen? Goed nieuws!

Mijn 8 weken “sporten tijdens zwangerschap” programma gaat je daarin helpen. Tijdens dit programma deel ik de beste methodes die:

  • je helpen sterk te blijven tijdens de zwangerschap
  • je beter voorbereid te voelen op de bevalling
  • je te helpen vlot te herstellen en daardoor vervelende kwaaltjes voor te blijven

En alsof dat nog niet genoeg is, help ik je daarmee ook weer op weg met sporten na de bevalling!

Of je nu zwanger bent, recent bent bevallen of tot twee jaar na de bevalling het sporten wilt oppakken, dit programma is perfect voor jou.

Ik bied persoonlijke begeleiding en zorg ervoor dat elk trainingsprogramma is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met mijn “sporten tijdens zwangerschap” programma en ontdek hoe je fit kunt blijven terwijl je een nieuw leven draagt of groot brengt.

Wil je veilig sporten tijdens en na je zwangerschap?

Het zwangerschaps programma ‘sporten tijdens zwangerschap” is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken.

Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten en deze training. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken.

Vrouwen die al enige tijd sporten, oudere kinderen hebben, en (nog steeds) klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen.

Waarom trainen tijdens of na je zwangerschap?
  • Je blijft fit tijdens je zwangerschap.
  • Je bereidt je fysiek voor op de bevalling.
  • Na de bevalling goed en verstandig herstellen om daarna (weer) deel te kunnen nemen aan onze reguliere trainingsprogramma’s zonder complicaties.
  • Je gaat werken aan het vergroten van je kracht en uithoudingsvermogen.
  • Tijdens de training worden situaties uit het dagelijks leven nagebootst (tillen, dragen, duwen, etc) en nemen door hoe je deze bewegingen goed uit kunt voeren, inclusief de bijbehorende houding en ademhaling

Mensen die je voor gegaan zijn

Bij andere sportscholen ben ik wel geweest, maar hier is echt persoonlijke aandacht en sporten in een leuke sfeer. Ze motiveren je te gaan tot het uiterste maar niet het onmogelijke.

Jan – Willem de RooijBack in shape - programma

Ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

Lisanne HageBack in shape - programma

Ik heb bij verschillende sportscholen gesport in Mijdrecht, maar hier is meer persoonlijke aandacht tijdens de lessen wanneer je iets beter of anders kan doen. Er wordt constant opgelet of de oefeningen goed worden uitgevoerd.

Saskia KraanBack in shape - programma

De geboorte van de zwangerschapstraining – hoe is het ontstaan.

Ik ben Marjolein, getrouwd met Willem en samen runnen wij WLC Trainingen en een gezin. In december 2015 ben ik moeder geworden van een geweldig lief dochtertje, en in november 2020 verwachten wij onze tweede.

Ik heb een hele makkelijke eerste zwangerschap gehad en ik heb tot het einde van de rit gesport en les kunnen geven. Wat ik miste tijdens mijn zwangerschap was kennis en informatie over het veilig en gericht kunnen (kracht) trainen. Maar ook over het herstellen van een bevalling.

Je lichaam verandert, je belastbaarheid wordt anders, maar hoe anders? En wat kun en mag je nog wel doen? En ook het herstellen van een zwangerschap, hoe doe je dat precies? Want na 6 weken mag je weer sporten, maar hoe verantwoord is dat dan? Ben je ineens na 6 weken rust weer net zo sterk als daarvoor? Dat was voor mij onduidelijk en dat was de start van mijn zoektocht.