fbpx Skip to main content

Circuittraining

Circuittraining volg je natuurlijk bij WLC Trainingen in Mijdrecht! Ervaren waarom we anders en beter zijn dan de reguliere gym kan alleen maar door mee te doen. Want pas als je iets hebt beleefd, kun je goed oordelen. Meer te weten komen over onze circuittraining? Plak een vrijblijvende gratis proefles in!

Haal het beste uit jezelf met circuit training!

Circuittraining in Mijdrecht

Je weet van tevoren niet wat je gaat doen. Het enige dat je weet is dat het weer een zware en uitdagende training gaat worden. Alles wordt uit de kast gehaald om je conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen op de proef te stellen. Dit alles doen we in de vorm van een circuit training en maken we gebruik van kettlebells, TRX, slamballen, touwen, zware hamers etc. Ook zullen veel oefeningen gedaan worden met het eigen lichaamsgewicht.

We werken tijdens deze training op tijd en gaan we in circuitvorm diverse oefeningen af en voor je het weet is het uur alweer voorbij. Maar iedere keer heb je het fijne gevoel dat je goed werk verricht hebt.

Voor wie is deze circuittraining?

Circuittraining is een geweldig goede training die alle probleemgebieden in één keer aanpakt: uithoudingsvermogen, vetverbranding én kracht opbouwen.

Vraag een gratis proefles aan en kom het ervaren.

Waarom circruittraining?

  • Je traint op je eigen niveau (Of je nu een gevorderde deelnemer bent of net begint, tijdens de les doe je mee op jouw niveau.).
  • Elke training is weer anders, en kun je ook je eigen vooruitgang merken.
  • Het verhoogt je vetverbranding.
  • Circuittraining is een calorieën-vreter!
  • Kracht en conditie worden in één training verbeterd.

Mensen die je voor gegaan zijn

Bij andere sportscholen ben ik wel geweest, maar hier is echt persoonlijke aandacht en sporten in een leuke sfeer. Ze motiveren je te gaan tot het uiterste maar niet het onmogelijke.

Jan – Willem de RooijBack in shape - programma

Ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

Lisanne HageBack in shape - programma

Ik heb bij verschillende sportscholen gesport in Mijdrecht, maar hier is meer persoonlijke aandacht tijdens de lessen wanneer je iets beter of anders kan doen. Er wordt constant opgelet of de oefeningen goed worden uitgevoerd.

Saskia KraanBack in shape - programma

Plan vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak in

Je hebt waarschijnlijk nog een aantal vragen, en wij vinden dat we die het beste persoonlijk met je door kunnen nemen.

Dan kunnen we elkaar meteen leren kennen en direct de sportschool bekijken.

Je zit nergens aan vast. Maar kletsen met een kop thee of koffie is altijd leuker dan per mail.