fbpx Skip to main content

Blessure en pijnbehandeling

Na de zoveelste fysiobehandeling nog steeds niet klachtenvrij? Dat kan anders.

Wil je nu eindelijk eens pijnvrij zijn?

Niets is zo frustrerend

dan met onverklaarbare pijntjes lopen.

En vooral dat die pijntjes je belemmeren in de alledaagse dingen. Het zou weleens fijn zijn om er nu eens voorgoed vanaf te komen. We willen allemaal wel pijnvrij door het leven te kunnen gaan!

Wat wij doen is anders

Een mega krachtige behandelmethode als het gaat om het verhelpen van klachten zoals rug-, schouder,- en knieklachten. Maar ook complexere zaken zoals frozen shoulder, hoofdpijn en rsi. Het is een combinatie van verschillende behandelmethodieken uit de osteopathie, manuele therapie en fysiotherapie.

Waarom werkt dit beter dan de fysio?

Dit is een vraag die de meeste klanten ons stellen. Doordat wij blijven zoeken naar de oorsprong van de klacht richten we ons niet op de symptomen.

Wat we daarmee bedoelen is dat we niet, bijvoorbeeld, de pijnlijke knie gaan behandelen, maar op zoek gaan naar waarom die knieklacht er eigenlijk is. Je zult verbaast zijn dat de klacht vaak niets met je knie te maken heeft.

Meestal is de klacht een gevolg van wat anders. En dit is nu precies wat wij anders doen. Oh ja, grote kans dat je na één behandeling al verlichting voelt.

Mensen die je voor gegaan zijn

Ik ben zeer blij met de behandeling van Willem. Na twee jaar last van mijn elleboog en schouder met veel beperkingen en pijn ben ik door Willem perfect en zeer professioneel geholpen. Willem gaf bij alles wat hij deed uitleg. De behandeling was niet pijnvrij, het was af en toe echt op de kiezen bijten maar het heeft geholpen. Ik ben eindelijk van de pijn af en wat ik het allerbelangrijkste vind de manier waarop Willem uitlegt hoe ik moet trainen om mijn arm en schouder te gebruiken. Ook hoe Willem contact met me heeft gehouden over het verloop van de behandeling vind ik bijzonder. Complimenten. Willem ga zo door en hopelijk help je heel veel mensen van hun pijn af en kunnen anderen net als ik ook weer pijnvrij bewegen.

Miranda FokkerBlessurebehandeling

Een behandeling van Willem: Intens, maar daarna zo enorm bevrijdend. Kan weer pijnvrij traplopen, squaten, fietsen, kortom bewegen! Achtergrond kennis van het menselijke lichaam is super 👍🏽 erg dankbaar. In het verleden deed ik het een aantal weken rustiger aan ter compensatie van pijn, echter dat is geen lange termijn oplossing voor blijvende klachten. Het kan ook anders. 🙌🏽

Laura MonathenBlessurebehandeling

Het is nu iets meer dan een week geleden dat ik bij Willem op de tafel heb gelegen. En het voelt heel goed. Bij sommige bewegingen nog wel een beetje ongemakkelijk. Maar ik ben weer vollop aan het trainen en het hardlopen aan het opbouwen.

Paul ReuringsBlessurebehandeling

Wat doe je precies
tijdens een blessurebehandeling?

Heb je ook het idee dat jouw klacht telkens terugkomt? Grote kans dat de oorzaak niet aangepakt wordt.

Het geven van pijnklachten is een manier van communiceren van het zenuwstelsel

die een signaal geeft aan het lichaam dat het niet veilig is. Er is trauma geweest en het lichaam denkt dat dat er nog steeds is terwijl het allang weg is.

Wij kunnen die blokkade zeer effectief opheffen.

En door je meteen (pijnvrij) te laten bewegen, geven we aan je zenuwstelsel weer door dat alles oké is. Dat de pijnsignalen kunnen stoppen want alles doet het weer zoals het zou moeten doen.

Blessurebehandeling enkel klachten

Veel gestelde vragen

Ik heb chronische klachten kan ik dit dan ook eens proberen?

Jazeker, wat wij hebben gezien is dat sommigen chronische klachten vele maler beter leefbaar worden en soms zelfs verdwijnen.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt meestal zo’n 45 minuten, en meestal hebben we twee tot drie behandelingen nodig om je volledig pijnvrij te krijgen.

Wat kost een behandeling en kan ik deze kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar?

De kosten per blessurebehandeling bij WLC Trainingen zijn 69,50 euro en deze worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Plan direct een afspraak in!

Blijf niet langer met je blessures of pijnklachten rondlopen. Plan hier direct een afspraak met Willem. In de agenda zie je direct de beschikbaarheid. Vul vervolgens jouw gegevens in en bevestig de afspraak. De afspraak is dan meteen gemaakt.