fbpx Skip to main content

Over WLC

De sportschool in Mijdrecht voor iedereen!

De juiste begeleiding voor jou!

Ben je ook zo klaar met die onpersoonlijke gym? Dan moet je bij WLC zijn! Hier kun je sporten zoals jij bent. En hoef je niet de beste versie van jezelf te worden. Een beetje beter vinden wij ook al goed!

WLC-trainingen is niet je standaard sportschool waar je vrij kunt sporten. Wij geloven niet in het snel afvallen en het vrij-trainen. Wij geloven in de juiste begeleiding en de juiste sport.

Wij geloven in de juiste begeleiding, zodat bewegen onderdeel wordt van je routine en je (blessure)vrij kunt bewegen en je je lekker voelt. We kijken samen welke sport je het leukst vindt, zodat je het ook echt leuk gaat vinden en echt volhoudt!

WLC-trainingen is voor iedereen. Door samen leuke Groepslessen of Personal training te doen ontstaat er een leuke groep mensen die met elkaar trainen, onder de juiste begeleiding.

Ben je geïnteresseerd in onze trainingen en wil je graag een gratis proefles of intake aanvragen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website. Wij staan voor je klaar om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!

We stellen je voor aan onze trainers

Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten. Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

“Geen gedoe met jezelf telkens opnieuw voorstellen aan de trainer. WLC is geen grote sportschool, maar een kleine en persoonlijke gym waar alleen (small group) personal trainingen en groepslessen worden gegeven.

Door deze intieme sfeer krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je in alle privacy trainen en boek je geheid resultaat.”

MarjoleinTrainer