fbpx Skip to main content

Over WLC

De sportschool in Mijdrecht voor iedereen!

De juiste begeleiding voor jou!

Ben je ook zo klaar met die onpersoonlijke gym? Dan moet je bij WLC zijn! Hier kun je sporten zoals jij bent. En hoef je niet de beste versie van jezelf te worden. Een beetje beter vinden wij ook al goed!

WLC-trainingen is niet je standaard sportschool waar je vrij kunt sporten. Wij geloven niet in het snel afvallen en het vrij-trainen. Wij geloven in de juiste begeleiding en de juiste sport.

Wij geloven in de juiste begeleiding, zodat bewegen onderdeel wordt van je routine en je (blessure)vrij kunt bewegen en je je lekker voelt. We kijken samen welke sport je het leukst vindt, zodat je het ook echt leuk gaat vinden en echt volhoudt!

WLC-trainingen is voor iedereen. Door samen leuke Groepslessen of Personal training te doen ontstaat er een leuke groep mensen die met elkaar trainen, onder de juiste begeleiding.

Ben je geïnteresseerd in onze trainingen en wil je graag een gratis proefles of intake aanvragen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website. Wij staan voor je klaar om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!

We hebben een paar leuke programma’s voor je in petto

“Voordat ik aan de Fit Challenge van WLC Trainingen in Mijdrecht meedeed, deed ik niets aan sport en lette ik niet op mijn eten.

Bij de gedachte al aan sporten dacht ik dat is niks voor mij!...”