fbpx Skip to main content

Rok Hek

Onze trainers – Kickboksen, Kickboksen voor kinderen

Ik sta bekend als een kickbokstrainer met grote discipline. Ik ben geduldig en beschik over een flinke dosis humor.

Mijn naam is Ron. Ik ben 48 jaar en woon in Amsterdam.

Mid jaren 90 kwam ik voor het eerst in aanraking met kickboksen. In 2011 ben ik zelf begonnen met lesgeven en ook ben ik in bezit van een erkend SKMO diploma voor kickboks leraar.

Inmiddels geef ik al jaren met veel plezier les bij WLC Trainingen. Ik sta bekend als een kickbokstrainer met grote discipline. Ik ben geduldig en beschik over een flinke dosis humor.

Door mijn trainingen te volgen hebben mijn aspiranten al veel succesverhalen op hun naam staan. Zowel op recreatief gebied als op wedstrijd niveau.

Lijkt dit je wat? Dan zie ik je graag bij één van mijn trainingen!

Kickboksen, Kickboksen voor kinderen

Leer nieuwe technieken en zet geleerde kickbokstechnieken in tijdens deze training. Maak spectaculaire combi’s en voel je zoals Rico Verhoeven! Het is een gemengde les en geschikt voor iedereen.

Tijdens deze kickbokstraining wordt er gefocust op het aanleren van de basistechnieken van het kickboksen maar ook het bieden van een all-round workout. In de veiligheid van onderling, trainen we de kickbokstechnieken, conditie en kracht. Ook zijn er oefeningen ter bevordering van de weerbaarheid. We trainen technieken op elkaar en met of zonder stootkussens.

Trainer-bij-wlc-trainingen-Willem-Lindeboom