fbpx Skip to main content

Onze trainers

De sportschool in Mijdrecht voor iedereen!

Onze trainers zijn de kloppende hartslag van WLC Trainingen.

Wij WLC Trainingen zijn we meer dan alleen een sportschool; we zijn een gemeenschap, een verlengstuk van je woonkamer. Onze trainers zijn de kloppende hartslag van onze sportschool. Deze getalenteerde en enthousiaste professionals zullen je begeleiden op je reis naar een gezonder en fitter leven.

Zij zijn er om je te inspireren, te ondersteunen en te begeleiden op elke stap van je fitnessreis. Iedere trainer is gepassioneerd, enthousiast en vastberaden om je te helpen slagen.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je je thuis voelt, waar je je doelen kunt bereiken én waar je deel uitmaakt van een geweldige gemeenschap, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij WLC Trainingen eindigt je abonnement niet onder in een la.

Helaas word je sportschoolabonnement meestal na een maand niet meer gebruikt. Zeg nou zelf, wat is er dan ook leuk aan om op een loopband te staan, of doelloos op een fiets te zitten? Geen zak!

Wij stellen voor om een sport te vinden die je leuk vindt en daardoor ook volhoudt! Wat dacht je van groepslessen zoals kickboksen of kettlebell training?

Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten. Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

Ervaar waarom wij zo’n hechte club WLC’ers hebben die jaren bij ons blijven sporten.