fbpx

WLC Trainingen - Mijdrecht

Onze trainers

Door onze kleine en vooral leuke groepslessen, individuele aandacht én onze expertise sta jij in no-time weer zelfverzekerd voor de spiegel.

Live online sporten in groepsverband

Live groepsles alsof je met elkaar in de zaal staat

Gekwalificeerde trainers die jou ook zien

Vaste tijden voor regelmaat en optimaal sport succes

 

We stellen je voor aan onze trainers

Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten. Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

Marjolein Lindeboom - Bakker

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken. Hiermee onderscheidt ik mijzelf van de rest die vaak geen opleidingen of opleidingen hebben gevolgd waarbij de werkelijkheid niet zo nauw wordt genomen. lees meer

Ron Hek

Mijn naam is Ron. Ik ben 43 jaar en woon in Amsterdam.

Mid jaren 90 kwam ik voor het eerst in aanraking met kickboksen. In 2011 ben ik zelf begonnen met lesgeven en ook ben ik in bezit van een erkend SKMO diploma voor kickboks leraar.

Ik sta bekend als een trainer met grote discipline. Ik ben geduldig en beschik over een flinke dosis humor.lees meer

Willem Lindeboom

Mensen beter maken (lichamelijk, mentaal en fysiek) is mijn primaire drijfveer.
Met mijn blessurebehandeling is dat met name een kick, omdat je daar vaak in 1 behandeling al iemand met een goed resultaat de deur uit kunt laten lopen.
Maar ook in de trainingen is het echt tof als je iemand net dat stapje meer weet te laten zetten. Vaak heb je als trainer al snel in de gaten of iemand meer kan dan diegene van zichzelf denkt. En als je die hindernis hebt overwonnen is vaak het hek van de dam. lees meer

Rowan Roelofs

Mijn naam is Rowan Roelofs, 21 jaar oud. Ik heb de opleiding sport en bewegen in Amsterdam gevolgd. Ik ben fitness trainer geworden omdat ik graag van uitdagingen hou en altijd beter wil worden in mijn sportprestaties. Mijn sportervaringen wil ik graag overbrengen en delen met anderen. Zelf krijg ik altijd super veel motivatie om anderen te zien sporten en blijf ik het leuk vinden om les te geven. Door sport zit Ik lekker in mijn vel en voel ik me goed. Ik wil dat anderen zich net zo fit en goed laten voelen en dat we samen jouw doel behalen. lees meer

Je hoeft je niet steeds voor te stellen aan de trainer

WLC is geen grote sportschool, maar een kleine en persoonlijke gym waar alleen (small group) personal trainingen en groepslessen worden gegeven.

Door deze intieme sfeer krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je in alle privacy trainen en boek je geheid resultaat.

Word ook lid van deze gezellige fitnessfamilie van WLC Trainingen Mijdrecht

Bij WLC Trainingen eindigt je abonnement niet onder in een la.

Helaas word je sportschoolabonnement meestal na een maand niet meer gebruikt.

Zeg nou zelf, wat is er dan ook leuk aan om op een loopband te staan, of doelloos op een fiets te zitten? Geen zak!

Wij stellen voor om een sport te vinden die je leuk vindt en daardoor ook volhoudt! Wat dacht je van groepslessen zoals kickboksen of kettlebell training?

Bij ons train je in een kleine en gezellige groep die net zo enthousiast is als jij om te sporten.

Je werkt tijdens zo’n les niet alleen aan gezonder lichaam, je leert jezelf ook nog eens een nieuwe skill aan. Hoe tof is dat!

Ervaar waarom wij zo’n hechte club WLC’ers hebben die jaren bij ons blijven sporten.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Je vindt WLC Trainingen op de: 
Communicatieweg 11C
3641 SG Mijdrecht
06 15058215
info@wlc-trainingen.nl

×