fbpx Skip to main content

Willem Lindeboom

Onze trainers – Blessurebehandelingen, Personal Training

Mensen beter maken (lichamelijk, mentaal en fysiek) is mijn primaire drijfveer.

Met mijn blessurebehandeling is dat met name een kick, omdat je daar vaak in 1 behandeling al iemand met een goed resultaat de deur uit kunt laten lopen.

Maar ook in de trainingen is het echt tof als je iemand net dat stapje meer weet te laten zetten. Vaak heb je als trainer al snel in de gaten of iemand meer kan dan diegene van zichzelf denkt. En als je die hindernis hebt overwonnen is vaak het hek van de dam.

Omdat je nooit uitgeleerd bent geloof ik ook nooit in “kan niet”. Ook al wordt soms door medici of fysio’s gezegd dat iets niet meer kan, dan ga ik juist op zoek naar een mogelijkheid dat het wel kan. En vaak met succes. Al lukt me dit soms niet direct, ik wil doorgaan tot het me wel gelukt is.En dan zal ik alle bronnen aanwenden die ik tot mijn beschikking heb om
een blije tevreden klant de deur uit te laten lopen.

Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om met ons Back in Shape programma met mensen aan de slag te gaan, daarbij kun je vaak echt tot de kern komen waarom mensen niet de doelen halen die ze willen. Dan kun je dit ombuigen en zorgen dat ze er wél komen. Je bouwt vaak in korte tijd een band met iemand op en je kunt diegene echt helpen zichzelf te verbeteren.

Vaak hoor je mij “harder, sneller, beter” roepen in de lessen, dit is ook mijn motto, want altijd kan alles harder, sneller en beter.

Waarom werken mijn blessurebehandelingen?

Dit is een vraag die de meeste klanten ons stellen. Doordat wij blijven zoeken naar de oorsprong van de klacht richten we ons niet op de symptomen.

Wat we daarmee bedoelen is dat we niet, bijvoorbeeld, de pijnlijke knie gaan behandelen, maar op zoek gaan naar waarom die knieklacht er eigenlijk is. Je zult verbaast zijn dat de klacht vaak niets met je knie te maken heeft.

Meestal is de klacht een gevolg van wat anders. En dit is nu precies wat wij anders doen. Oh ja, grote kans dat je na één behandeling al verlichting voelt.

Blessurebehandeling chronische nek pijn