fbpx Skip to main content

Jeroen van Ballegooij

Onze trainers – Kickboksen

Je komt trainen om jezelf uit te dagen en elke week iets beter te worden, dit allemaal met een flinke portie gezelligheid uiteraard.

Ik ben Jeroen en woonachtig in Mijdrecht.

Alweer 25 jaar geleden ben ik begonnen met kickboksen. Ik heb veel getraind en een aantal wedstrijd groepen mogen meemaken.

Ik geef al jaren les bij WLC Trainingen in Mijdrecht waarbij ik veel focus leg op stoot,- en traptechnieken maar vooral ook de uitvoering daarvan. Hard stoten is niet zo moeilijk. Maar hard stoten en dat ook goed uitvoeren is een heel ander verhaal.

Iedereen kan meedoen met de kickboks trainingen. Van beginners tot gevorderden en jong of oud. De hoge intensiteit zorgt voor lekker veel uitdaging waarbij je flink aan jouw conditie werkt.

Je komt trainen om jezelf uit te dagen en elke week iets beter te worden, dit allemaal met een flinke portie gezelligheid uiteraard.

Kickboksen

Onze trainingen draaien om het aanleren van de basisprincipes van het kickboksen, onder deskundige begeleiding van ervaren trainers. Of je nu nog nooit een bokshandschoen hebt aangeraakt of al wat ervaring hebt, we zorgen ervoor dat je elke les vol zelfvertrouwen verlaat.

Maar onze trainingen bieden meer dan alleen het leren van technieken. Ze zijn ontworpen om je een all-round workout te bieden. Kickboksen is een geweldige manier om je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren. Je zult versteld staan van hoe snel je vooruitgang boekt, zowel fysiek als mentaal.

kickboksles-wlc-trainingen-mijdrecht-heren