fbpx

WLC Trainingen - Mijdrecht

Sporten met een personal trainer

Je bent er klaar voor om nu definitief korte metten te maken met je ongelukkige gevoel over je lichaam.

Geen gestuntel meer met shake diëten, wel of geen koolhydraten en dat eindeloze jojo effect.

Ook geen geklungel meer in de fitness (en eigenlijk niet weten wat je moet doen) en dan maar meedoen met de spinning-, of aerobic lessen omdat je je daar kunt verschuilen tussen de rest van de mensen. 

Je bent al gemotiveerd om het roer om te gooien, anders zat je niet op onze pagina.

Onze ervaring leert dat het vaak moeilijk is om resultaat zelf te bereiken, vast weten te houden of om het resultaat te vergroten. Want oude patronen en overtuigingen zijn hardnekkig. En het heeft tijd en training nodig om nieuwe krachtige patronen te ontwikkelen om een blijvende transformatie te realiseren.

 

Geef ons jouw volle toewijding en wij helpen je er te komen!

Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, dat weten we.Maar we kunnen je ook vertellen hoe! Fitness hoeft namelijk niet vervelend en saai te zijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Het hoeft niet pijnlijk te zijn (nou ja misschien een beetje…) en het hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Fitness is, voor ons, meer dan alleen meten, wegen, kijken hoe sterk je bent en hoe sexy je eruit ziet. Het gaat erom hoe je je voelt.

Je kunt zelf bepalen hoe intensief je aan de slag wilt.

Small Group Training

Voor degene die nét even wat meer willen dan de groepslessen. Met deze trainingen ligt personal training binnen hand bereik. 

In deze trainingen train je met maximaal 8 personen tegelijk en maak je gebruik van onze fitnessfaciliteiten. Maar ook van de ruimte en de attributen van de circuittraining voor een extra boost en fun gehalte. We gaan aan de slag met je eigen lichaamsgewicht, kettlebells, elastieken en zo veel meer! En dit in allemaal in de privacy van een klein groepje mede-sporters. 

 

Personal Group Training

Persoonlijke begeleiding, je eigen schema en complete privacy en aandacht tijdens jouw training. 

Personal group training heeft de kwaliteit van personal training gecombineerd met de gezelligheid van groepslessen. Tijdens deze trainingen train je met maximaal 4 personen tegelijk in onze fitnessruimte. Door de kleine groep kunnen we gemakkelijk rekeningen houden met jouw doelstellingen. En je goed coachen en motiveren om maximaal resultaat te halen uit elke training. Deze training is personal training binnen handbereik.

 

PLAN VANDAAG NOG EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK IN.

Je hebt waarschijnlijk nog een aantal vragen, en wij vinden dat we die het beste persoonlijk met je door kunnen nemen.

Dan kunnen we elkaar meteen leren kennen en direct de sportschool bekijken.

Je zit nergens aan vast. Maar kletsen met een kop thee of koffie is altijd leuker dan per mail.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Laat het ons weten!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met je op om een afspraak te maken.


×