fbpx Skip to main content

Personal training

Je bent er klaar voor om nu definitief korte metten te maken met je ongelukkige gevoel over je lichaam.

Geen gestuntel meer met shake diëten, wel of geen koolhydraten en dat eindeloze jojo effect.

Ook geen geklungel meer in de fitness (en eigenlijk niet weten wat je moet doen) en dan maar meedoen met de spinning-, of aerobic lessen omdat je je daar kunt verschuilen tussen de rest van de mensen.

Je kunt zelf bepalen hoe intensief je aan de slag wilt.

Verschillende smaken

Trainen met max. 8 personen tegelijk. Persoonlijke begeleiding, je eigen schema en complete privacy en aandacht tijdens jouw training. Voor als je net dat beetje meer wilt tijdens het trainen.

Over Personal Training bij WLC

Je bent al gemotiveerd om het roer om te gooien, anders zat je niet op onze pagina.

Onze ervaring leert dat het vaak moeilijk is om resultaat zelf te bereiken, vast weten te houden of om het resultaat te vergroten. Want oude patronen en overtuigingen zijn hardnekkig. En het heeft tijd en training nodig om nieuwe krachtige patronen te ontwikkelen om een blijvende transformatie te realiseren.

Geef ons jouw volle toewijding en wij helpen je er te komen!

Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, dat weten we. Maar we kunnen je ook vertellen hoe! Fitness hoeft namelijk niet vervelend en saai te zijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Het hoeft niet pijnlijk te zijn (nou ja misschien een beetje…) en het hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Fitness is, voor ons, meer dan alleen meten, wegen, kijken hoe sterk je bent en hoe sexy je eruit ziet. Het gaat erom hoe je je voelt.

Small Group Training

Voor degene die nét even wat meer willen dan de groepslessen. Met deze trainingen ligt personal training binnen hand bereik.

Training met maximaal 8 personen.

In deze trainingen train je met maximaal 8 personen tegelijk en maak je gebruik van onze fitnessfaciliteiten. Maar ook van de ruimte en de attributen van de circuittraining voor een extra boost en fun gehalte. We gaan aan de slag met je eigen lichaamsgewicht, kettlebells, elastieken en zo veel meer! En dit in allemaal in de privacy van een klein groepje mede-sporters.

Ik wil absoluut fit worden en ga dus knallen met een personal trainer in een gezellige groep met like minded people!

Personal Group Training

Persoonlijke begeleiding, je eigen schema en complete privacy en aandacht tijdens jouw training.

Training met maximaal 4 personen.

Personal group training heeft de kwaliteit van personal training gecombineerd met de gezelligheid van groepslessen. Tijdens deze trainingen train je met maximaal 4 personen tegelijk in onze fitnessruimte. Door de kleine groep kunnen we gemakkelijk rekeningen houden met jouw doelstellingen. En je goed coachen en motiveren om maximaal resultaat te halen uit elke training. Deze training is personal training binnen handbereik.

Ik wil mijn doelen bereiken en heb daarbij een personal trainer nodig die alle aandacht voor mij heeft!

Mensen die je voor gegaan zijn

Bij andere sportscholen ben ik wel geweest, maar hier is echt persoonlijke aandacht en sporten in een leuke sfeer. Ze motiveren je te gaan tot het uiterste maar niet het onmogelijke.

Jan – Willem de RooijBack in shape - programma

Ik ben blij met het resultaat! Mijn doelstelling was niet om af te vallen maar om fitter en strakker te zijn. Dit resultaat is zeker behaald; ik ben geen kilo’s kwijt, maar centimeters. Mijn energielevel is hoger, ik sport nu ook weer ’s avonds, iets waar ik jarenlang geen energie voor had.

Lisanne HageBack in shape - programma

Ik heb bij verschillende sportscholen gesport in Mijdrecht, maar hier is meer persoonlijke aandacht tijdens de lessen wanneer je iets beter of anders kan doen. Er wordt constant opgelet of de oefeningen goed worden uitgevoerd.

Saskia KraanBack in shape - programma

Plan vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak in

Je hebt waarschijnlijk nog een aantal vragen, en wij vinden dat we die het beste persoonlijk met je door kunnen nemen.

Dan kunnen we elkaar meteen leren kennen en direct de sportschool bekijken.

Je zit nergens aan vast. Maar kletsen met een kop thee of koffie is altijd leuker dan per mail.