fbpx

WLC Trainingen - Mijdrecht

KOM LANGS, EN ERVAAR een hele week ONZE lessen 

Om te ervaren waarom we anders en doeltreffender zijn dan de reguliere gym kan alleen maar door mee te doen. Want pas als je iets hebt beleefd, kun je goed oordelen. Dit kan tijdens onze proefweek. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. 

Nog niet overtuigd waarom wij anders zijn dan anderen? Dat begrijpen we, je denkt waarschijnlijk: “Och jee, weer een gym met mooie beloftes, ik heb al zoveel geprobeerd”. Speciaal voor jou een Try Out week waarin jij echt kan ervaren wat wij structureel anders doen. Laten we eerlijk zijn jij koopt toch ook geen auto zonder een proefritje? 

Wat kun je verwachten tijdens deze Try-out week?

Formulier ingevuld? Top, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We plannen eerst een afspraak in om samen te bekijken wat je het beste kan doen in deze week.

Onze trainers weten dat jij voor de eerste keer komt dus wees niet bang dat je niet weet over hoe en wat in de club. We doen dit samen! 

Na deze Try Out week willen we alles van je horen hoe je het hebt ervaren, en hopen we dat de lessen je zijn bevallen en je de smaak te pakken hebt gekregen om door te blijven sporten. 

De keus is aan jou of je er al aan toe bent…….
We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze club! 

 

Aanmelden voor de proefweek!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.


Lekker sporten?

X
×