fbpx Skip to main content
WLC Trainingen

We sluiten het jaar weer af met #doecember

doecember-bingo-wlctraingen

Het is weer die tijd van het jaar – de tijd waarin we samen #doecember aangaan! Ook dit jaar hebben we geweldige uitdagingen voor onze leden in petto om het jaar in stijl af te sluiten. Dit keer hebben we het niet alleen leuker gemaakt, maar ook nog eens vol prijzen! Dit jaar lanceren we voor het eerst de #Doecember bingo!

Wat houdt de #doecember bingo in?

We hebben speciaal voor onze leden een #Doecember bingokaart samengesteld vol leuke uitdagingen en activiteiten. Van het ontdekken van nieuwe groepslessen tot het verbreken van persoonlijke records en de mede WLC’ers beter leren kennen, er is voor elk wat wils.

Door de #doecember bingo te halen, maak je kans op geweldige prijzen die je niet wilt missen. Of je nu een fervent sporter bent of net begint aan je fitnessreis, deze prijzen zullen je zeker motiveren om alles uit de kast te halen en te willen winnen. Behalve dat, hebben we dit jaar niet één, maar twee fantastische prijzen voor jullie in petto, namelijk;

Hoofdprijs: Een Culinaire Beleving bij Restaurant Burgerlijk voor 2 personen

Win een onvergetelijk diner voor twee bij het voortreffelijke Restaurant Burgerlijk! Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid! Alex, Stephan en hun voortreffelijke team staan klaar om je volledig in de watten te leggen. Deze prijs is een absolute must-have voor fijnproevers!

restaurant-burgerlijk-mijdrecht-winactie-wlctrainingen-doecember

Tweede prijs: Chocomel met Rum Pakket van Mates

Omdat wij van burgers én rum houden, hebben we een prijs die perfect bij ons past! Maak kans op een heerlijk Chocomel met Rum Pakket van Mates. In onze ogen de ideale beloning voor ontspanning na een intensieve workout. Geniet van deze winterse traktatie en laat de warmte van de chocomel en de kracht van de rum je opbeuren!

🎽 Bonusprijs: Iedere en die de hele kaart voltooit, ontvangt het exclusieve WLC Original shirt!

De Doecember Challenge begint 1 december en duurt de hele maand december. De winnaars worden in de eerste week van januari 2024 bekend gemaakt. Iedere WLC’er kan gratis meedoen en maakt dan kans op één van de fantastische prijzen.

Wij duiken samen met de WLC’ers in deze #doecember Bingo Gekte. Het zal niet makkelijk worden, ieders vastberadenheid wordt zéker op de proef gesteld. Maar keep an eye on the price.
Dat maakt het de moeite waard om door te zetten. Waardoor niet alleen fitnessdoelen worden overtroffen, maar ook extra wordt genoten van een maand vol plezier en beloningen.

Laten we samen deze #doecember legendarisch maken! 💪

Marjolein

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken.