fbpx Skip to main content
Back in Shape programma review

Bewuster en beter eten na 10 weken challenge!

Ik ben afgevallen en zit lekkerder in mijn vel

Corina

In de periode voor de Fit Challenge van WLC Trainingen dacht ik niet goed na over wat ik aan het eten was. En ik at ongezond door onder andere veel chips en koekjes te eten. Door deze challenge ben ik bewuster en beter gaan eten dan voor de 10 weken.


Door het Back in Shape programma voel ik mij super! Ik ben afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Wat ik leuk vond waren de bijeenkomsten samen met de andere challengers. En ook het enthousiasme van jullie coaches.
De Back in Shape – Fit Challenge is mij supergoed bevallen, en ik wil jullie nogmaals bedanken voor de super leuke 10 weken.

 

Wil jij ook bewuster en beter omgaan met eten in een challenge van 10 weken? Klik dan hier om je in te schrijven voor de volgende back in shape challenge!!

Marjolein

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken.