fbpx Skip to main content
Back in Shape programma review

Meer motivatie en jezelf verder pushen in 8 weken

meer-motivatie-en-jezelf-verder-pushen

 

Ik sportte al voordat ik meedeed aan de Back in Shape Fit Challenge in september 2020 en ik was ook al aardig bezig met voeding. Ook ging ik hardlopen, deed ik aan Yoga en een beetje aan krachttraining. Ik heb  meer motivatie gekregen en ben ik mezelf meer gaan pushen na de 8 weken durige challenge.

Door de Fit Challenge werd ik meer gemotiveerd om mezelf verder te pushen. Met eten ben ik meer gaan opletten op koolhydraten en eiwitten. Bij WLC Trainingen heb ik écht mijn grenzen verlegd en kan ik meer dan dat ik dacht. Na deze 8 weken Fit Challenge voel ik mij zoveel fitter en meer gemotiveerd om door te gaan. En ik ben trots op mijzelf. 

De meest positieve ervaring die ik heb van de Back in Shape – Fit Challenge, is dat ik erachter ben gekomen dat je zoveel meer kunt dan dat jezelf denkt. Het leukste eraan vond ik de circuit trainingen en de wilskracht oefening die we met de groep buiten deden. 

Ik heb ook bij andere sportscholen getraind, maar daar was niet echt (goede) begeleiding. Bij WLC Trainingen heb je dat wel en tijdens de Challenge word je nog eens extra begeleid. 

Wat ik zou zeggen tegen iemand die nog twijfelt om mee te doen?
Kom op! je kan het. Het is de moeite waard om te proberen.

Als je wil dan wordt je alleen maar meer gemotiveerd door daar te trainen.

 

Is dit ook de challenge om je verder te pushen en te motiveren? Klik dan hier om je in te schrijven voor de volgende back in shape challenge!!

Marjolein

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken.