fbpx

Inmiddels zitten we alweer 2 weken hier in het grauwe lauwe Nederland. En kijken we met weemoed terug op de geweldige Ibiza ervaring die we hebben gehad.  Door de foto’s (en via instastories diverse filmpjes) hopen we jullie een goede indruk te hebben ge geven van de hele beleving. Want wat was het leuk! We gaan jullie middels dit blog helemaal bijpraten.

AANKOMSTVoordat het reisgezelschap aankwam hadden wij al een afspraak bij de villa om de laatste dingen te bespreken en door de locatie heen te lopen. En eerlijk is eerlijk; We hadden alles al op foto’s gezien, maar in het echt is het zó mooi! Alles is af. Het straalt luxe uit, ontspanning. Echt een fijne plek om met een groep door te brengen.

Na de hele groep opgehaald te hebben bij de luchthaven en naar de villa te hebben gebracht, wandelen we met zijn allen naar het om de hoek gelegen Talamanca strand om daar een lekkere kop koffie te drinken en iets kleins te eten. Meteen een mooie gelegenheid voor de groep en voor ons om elkaar alvast een beetje beter te leren kennen.

Maar als de koffie achter de rug is, moet iedereen er toch maar aan geloven; sportkleding aan en naar het dak van de villa! De gym op het dak van de villa was ook van alle sportieve gemakken voorzien; er stond een airbike, roeiapparaat en ski ergometer, maar ook een rek om squats te kunnen doen met monkeybar, kettlebells, dumbells en stangen om een complete training te kunnen doen. Hier staat al een pittig rondje klaar om iedereen wakker te schudden en de energie door hun lichaam te laten pompen. Daarna werd je rijkelijk beloond, want na het opfrissen konden wij aanschuiven aan een gedekte tafel waar chefkok Joe en zijn vrouw Bex een verrukkelijke maaltijd serveerden. Daarna was het uitbuiken bij het zwembad. Lekker lezen, zwemmen of kletsen met de rest van het gezelschap. S’avonds volgende er weer een training met als beloning een overheerlijke maaltijd op het balkon met de ondergaande zon.

THE NEXT DAY…De volgende ochtend zijn we naar het Talamanca strand gegaan voor een beach workout. Dit moet je zien als een bootcamp training waarbij oefeningen zoals pushups, squats, sprints en burpees gedaan worden.Hierna weer terug wandelen naar de villa waar het ontbijt alweer geserveerd wordt door Bex. En ook het ontbijt was weer om je vingers bij af te likken. Een riant bufffet was voor ons klaar gezet met huisgemaakte quinoa porridge, scrambled eggs, verse spinazie & tomaten salade, verse fruit, griekse yoghurt met granola en de koffie natuurlijk! GENIETEN!

Het zal ook niemand ontgaan zijn dat Dineke mee is gegaan naar Ibiza. Zij heeft op de maandag de handstand workshop gegeven. De koks Joe en Bex waren zo enthousiast hierover dat ze met ons mee hebben gedaan. En als jullie de capriolen zien die we hebben uitgehaald snap je wel dat het een hoop lol was.

Leuk detail om te vermelden; Dineke is meegegaan naar Ibiza om de handstand workshop te geven, maar ook om compleet te ontspannen omdat zij het weekend er na het Nederlands Kampioenschap Paaldansen had waarbij ze 1e is geworden.

Behalve sporten lekker eten en relaxen hebben we natuurlijk ook andere leuke dingen gedaan.Zo hebben we een wandeling gemaakt naar Ibiza stad en daar heerlijk gedineerd in een bijzonder en sfeervol restaurant. En hebben we van Will, een Engels sprekende tourguide, een leuke wandeltocht naar mooie uitkijkplekjes gekregen. Dit werd natuurlijk afgesloten met een lekker drankje bij een hippe strandtent. Als verassing voor onze gasten hadden wij een outdoor cinema op het dak geregeld. Met een glaasje bubbels, popcorn de net ondergaande zon, zit-zakken, goede film en leuk en lief maatje naast je, was dit een bijzondere afsluiting van de dag.

Deze week is voorbij gevlogen en weten we zeker dat iedereen er zo nog een week achteraan had willen plakken.In deze week heeft iedereen elkaar beter leren kennen, goede gesprekken gehad, gelachen, zich de tandjes gezweet, lekker afgekoeld in het zwembad en heerlijk gegeten. Wij hebben een heerlijke week gehad met onze gasten. Je kunt op onze Facebookpagina meer foto’s vinden van deze leuke week.

WHAT’S NEXT!?Volgend jaar Mei gaan we weer naar Ibiza! Op dit moment zijn we de nieuwe data aan het plannen. Wil je als eerste weten wanneer we weer gaan? Laat je gegevens dan hier achter, dan mailen we je direct als dat bekend is.