fbpx Skip to main content
Back in Shape programmaBack in Shape programma review

Voordat ik aan de Weight Loss Challenge meedeed bewoog ik weinig en at ik veel ongezonde suikers.

Resultaat-back-in-shape-wlc-trainingen-2023

Ik kon heerlijk genieten op de bank met een reep chocola, maar dat maakte me ook moe, daardoor nog meer suiker en banktijd. Een vicieuze cirkel die niet goed voor me was.

Nu ben ik door de challenge bewuster van wat ik eet, de app is daarbij een heel fijn hulpmiddel. Ik heb geleerd dat ik heel veel kan en mag eten als mijn keuzes wat bewuster zijn.

Daarnaast ben meer gaan wandelen. Helaas door wat lichamelijke klachten heb ik niet altijd 10.000 stappen gezet maar voor mij hebben we een haalbaar doel gezet. Daardoor heb ik geleerd dat ik ondanks klachten gewoon kan sporten. Het is super dat mijn schema daarop werd aangepast.

Na deze 8 weken coaching voel ik me fysiek en mentaal sterker.

Ik ben nog niet niet waar ik wil zijn maar het is een mooie start.
Bewegen hoort nu meer bij mijn ritme. En ik heb geleerd dat het niet altijd leuk hoeft te zijn. Het is wel altijd goed. Heel cliché maar buiten mijn comfortzone ligt mijn groei.

Ik ben heel blij met de afwisseling van de oefeningen in mijn schema en mijn AHA! moment tijdens de challenge is dat sporten tóch wel leuk kan zijn.

De sfeer bij WLC Trainingen is informeel en gezellig. Down to earth. Veel diversiteit.
En de goedbedoelde schop onder mijn kont is precies wat ik nodig heb. Hierdoor word ik op een leuke manier uitgedaagd.

Wat ik het meest positieve vond was het groepsproces en het daarin kunnen leren van en met elkaar. Alles kon gevraagd worden en de workshops over voeding en de feedback zijn dingen die ik meeneem voor langere tijd. Geen quick fix maar een basis.

Heb je twijfels om mee te doen? Ga een gesprek aan met Marjolein of Willem en deel je twijfels.

En vraag jezelf af zijn het twijfels of excuses.

M.

 

Marjolein

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken.