fbpx Skip to main content
Back in Shape programmaBlessurebehandeling review

Ik voel mij energieker na dit 8 weken afvalprogramma

Gemakkelijk afvallen met het Back in Shape programma

Ik voelde mij regelmatig futloos.

Voordat ik aan het Back-in-Shape programma mee deed, sportte ik eigenlijk bijna niet. Ik had perioden waarbij ik vond dat ik gezonder moest zijn, en wilde afvallen. Op deze momenten probeerde ik vaker te bewegen, hardlopen, regelmatig wandelen en richtte ik me op gezond eten. Dit resulteerde erin dat ik het 2 weken volhield en daarna weer snel terugviel in mijn oude patroon.

Ik miste motivatie om door gaan en in mijn voeding merkte ik dat ik minder ging eten waardoor ik trek kreeg en me vervolgens liet gaan en het helemaal op gaf.

Na het back in Shape programma voel ik mij veel energieker

Ik merkte dat ik erg gemotiveerd wordt, ook tijdens het sporten werd ik uitgedaagd om een stapje verder te gaan. Al snel voelde ik me lekkerder en merkte ik dat ik sneller herstelde en me fitter voelde.

Het voedingsadvies was gemakkelijk vol te houden, ik heb geen moment een honger gevoel gehad. Het was in het begin wel zoeken naar de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Maar stapsgewijs heb ik dit geleerd. Daarnaast heb ik geleerd om een beetje te spelen met je calorieën, de ene dag soms wat meer en andere dag wat minder, om toch ook af en toe te kunnen eten wat je wil. Ik voel mij dan ook nu een stuk energieker.

De combinatie van de workshops & het sporten vond ik erg leuk. Je leert veel, ook van de mede BIS’ers, het motiveert om te horen dat andere het soms ook moeilijk hebben, waarbij je leuke tips krijgt om hiermee om te gaan.

Ook het sporten vond ik fijn, in het begin vond ik het best pittig en vroeg ik me af of ik dit leuk vond, maar door toch door te zetten, voel ik me lekker en motiveert het enorm om door te gaan.

WLC trainingen is veel persoonlijker dan andere gyms.

Ik werd heel goed gecoacht/ gecorrigeerd in de uitvoering van mijn oefeningen en geprikkeld om net dat stapje verder te gaan. Ik vond het heel fijn dat het zo persoonlijk is, ook zijn jullie heel laagdrempelig te bereiken voor vragen.

Back in Shape Fit Challenge resultaat

Mijn tip voor anderen die nog twijfelen is

Doe zeker mee! Het sporten, je voeding wordt op je persoonlijk afgestemd, het is heel goed vol te houden en het is leuk! De begeleiding is heel fijn. Het geeft je heel veel inzicht in je eigen patronen en door kleine dingen te veranderen kan je soms een hoop bereiken.

– Chantal.

Marjolein

Samen met Willem run ik WLC Trainingen. Als coach heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens en na een zwangerschap en ben ik een MNU (MacNutritionUni) gecertificeerd voedingsdeskundige. Met beiden specialisaties werk en handel ik alleen met gegevens die voortkomen uit de hoogst mogelijke onderzoeken.