fbpx

12 redenen van klanten van WLC Trainingen om mee toe doen met onze Fit Challenge – Back in Shape editie.

Je wordt al helemaal fit en slank en energiek van het lezen! Joepie!

12 redenen van klanten om mee te doen aan onze Fit Challenge – Back in Shape editie

I

Je gaat je fitter, strakker en energieker voelen

I

De persoonlijke betrokkenheid van Marjolein en Willem!!!

I

De groep motiveert je en zorgt ervoor dat je op sommige momenten doorgaat. Het programma zit goed in elkaar en de begeleiding is top!

I

Het sporten en de verbondenheid binnen de groep.

I

WLC Trainingen is veel kleinschaliger dan elke andere sportschool in Mijdrecht. En iedereen doet leuk tegen elkaar. Ondanks niveauverschil. Je doet gewoon wat je kan op jouw niveau, en je wordt niet uitgelachen.

I

Het enthousiasme en het persoonlijke maken dat je jezelf geen nummer voelt. De kleinschaligheid is een absolute pre. Willem en Marjolein weten waarover zij praten en zijn eerlijk en oprecht.

I

Je wordt je bewust van wat je allemaal in je mond steekt en dit is echt heel goed te normaliseren met maar kleine aanpassingen

I

Bij WLC krijg je goede begeleiding, zeker tijdens het doen van de oefeningen. Ze kijken echt goed of je houding goed is. Kun je een onderdeel niet doen, dan hebben ze een andere oefening voor je.

I

De eerlijkheid van Marjolein en Willem. Het niet mooier maken dan het is

I

Je gaat beter in je vel zitten en je zekerder voelen over je lichaam. Je gaat je trots voelen over wat je al hebt bereikt in korte tijd.

I

WLC Trainingen is veel persoonlijker dan welke fitness in Mijdrecht. Er hangt een positieve sfeer wat het leuk maakt om telkens weer te gaan. De goede opgezette trainingen met top trainers dragen hier ook aan bij.

I

Je krijgt in veel dingen o.a. voeding: wat kan ik anders eten met minder calorieën, wat zijn betere/normale porties, waarom eet ik iets, heb ik trek of is het gewoonte.

Lees ook

5 redenen om een HIIT training te doen

5 redenen om een HIIT training te doen

5  REDENEN OM HIIT TRAINING TE DOENBen jij bekend met HIIT?Nog nooit HIIT geprobeerd? Het is nooit te laat om iets nieuws te proberen! In dit blog geven we je 5 redenen om HIIT training te doen Maar wat is het eigenlijk? Intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT)...

Hongergevoel tijdens het afvallen?

Hongergevoel tijdens het afvallen?

Worstel je met hongergevoel tijdens het afvallen?Worstel je met hongergevoel tijdens het afvallen?Bijna iedereen, en ook jij,  is eens in een afslankfase geweest. Een fase om een poging te doen om af te vallen en/ of strakker te worden. Dus je kent het...

Deze 9 tips gaan je helpen afvallen

Deze 9 tips gaan je helpen afvallen

Deze 9 tips gaan je helpen met afvallen.Deze 9 tips gaan je helpen afvallen. Voel je je verloren met je voeding en over hoe je het moet aanpakken? Overspoeld met (teveel) informatie? Ben je mentaal niet toe aan het bijhouden van calorieën op dit moment? Behoefte aan...

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Laat het ons weten!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met je op om een afspraak te maken.


×