fbpx

12 redenen van klanten van WLC Trainingen om mee toe doen met onze Fit Challenge – Back in Shape editie.

Je wordt al helemaal fit en slank en energiek van het lezen! Joepie!

12 redenen van klanten om mee te doen aan onze Fit Challenge – Back in Shape editie

I

Je gaat je fitter, strakker en energieker voelen

I

De persoonlijke betrokkenheid van Marjolein en Willem!!!

I

De groep motiveert je en zorgt ervoor dat je op sommige momenten doorgaat. Het programma zit goed in elkaar en de begeleiding is top!

I

Het sporten en de verbondenheid binnen de groep.

I

WLC Trainingen is veel kleinschaliger dan elke andere sportschool in Mijdrecht. En iedereen doet leuk tegen elkaar. Ondanks niveauverschil. Je doet gewoon wat je kan op jouw niveau, en je wordt niet uitgelachen.

I

Het enthousiasme en het persoonlijke maken dat je jezelf geen nummer voelt. De kleinschaligheid is een absolute pre. Willem en Marjolein weten waarover zij praten en zijn eerlijk en oprecht.

I

Je wordt je bewust van wat je allemaal in je mond steekt en dit is echt heel goed te normaliseren met maar kleine aanpassingen

I

Bij WLC krijg je goede begeleiding, zeker tijdens het doen van de oefeningen. Ze kijken echt goed of je houding goed is. Kun je een onderdeel niet doen, dan hebben ze een andere oefening voor je.

I

De eerlijkheid van Marjolein en Willem. Het niet mooier maken dan het is

I

Je gaat beter in je vel zitten en je zekerder voelen over je lichaam. Je gaat je trots voelen over wat je al hebt bereikt in korte tijd.

I

WLC Trainingen is veel persoonlijker dan welke fitness in Mijdrecht. Er hangt een positieve sfeer wat het leuk maakt om telkens weer te gaan. De goede opgezette trainingen met top trainers dragen hier ook aan bij.

I

Je krijgt in veel dingen o.a. voeding: wat kan ik anders eten met minder calorieën, wat zijn betere/normale porties, waarom eet ik iets, heb ik trek of is het gewoonte.

Lees ook

Fabels over vetverlies die je zo snel mogelijk moet vergeten

Fabels over vetverlies die je zo snel mogelijk moet vergeten

Fabels over vetverlies die je zo snel mogelijk moet vergeten Weet je niet zeker welk advies je moet volgen als het gaat om vetverlies? laat mij je helpen. Lees hier alle feiten en fabels over vetverlies.Welke fabels over vetverlies moet je zo snel mogelijk vergeten?...

Chocolade brownie

Chocolade brownie

Chocolade brownie met een twist Een lekkere snack, dat bijna net zo lekker is als een echte chocolade brownie. Alleen wat caloriearmer.Genieten van een caloriearme chocolade brownie Wat is er nu lekkerder dan een brownie? Juist een brownie met chocolade én minder...

Runners knee, pijn tijdens het hardlopen.

Runners knee, pijn tijdens het hardlopen.

Runners knee, lopers knie of pijn tijdens het hardlopen. Wat is het? en hoe kom je er vanaf? Lopers knie of runners knee wat is het?  Een runners knee is een irritatie of pijnklacht  aan de zijkant van de knie, oftwel pijn aan de peesplaat van de knie. Het is een...

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Laat het ons weten!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met je op om een afspraak te maken.


Lekker sporten?

X
×