fbpx

Resultaat van het Fit Challenge 

Back in Shape programma

Je krijgt er zelf zin in om mee te gaan bij de volgende editie!

Jolanda’s resultaten van het Fit Challenge “Back in Shape” programma.

 

ik ben erachter gekomen tijdens de Fit Challenge bij WLC Trainingen dat sporten ook leuk kan zijn en dat je het mist als je niet sport.

Voordat ik met het programma de Fit Challenge – Back in Shape begon, at ik volgens mij gezond (achteraf te weinig) maar sportte ik niet. Ik liep wel dagelijks met de hond.

Sinds ik bij WLC Trainingen in Mijdrecht heb mee gedaan aan de Fit Challenge en dus 2x in de week ben gaan sporten, ben ik erachter gekomen dat sporten ook leuk kan zijn en dat je het mist als je niet sport.

 

Na deze challenge van 8 weken voel ik mij fitter, strakker en energieker. Het leukste vond ik de circuittrainingen met de rest van de deelnemers van de Fit Challenge.

Ik heb wel eens bij een andere sportschool gesport maar dat is niet hetzelfde. Bij WLC Traininigen krijg je goede begeleiding, zeker tijdens het doen van de oefeningen. Ze kijken echt goed of je houding goed is. Kun je een onderdeel niet doen, dan hebben ze een andere oefening voor je.

Mijn meest positieve ervaring van deze periode begeleiding en coaching tijdens de Back in Shape – Fit Challenge is het gewoon “zijn” van Marjolein & Willem. 

Wanneer iemand nog twijfelt om deel te nemen aan dit 8 weken programma zeg ik;
Gewoon gaan doen! Het is echt erg leuk!

Willem & Marjolein, Ik wil jullie bedanken voor deze 8 weken!
Ik heb veel geleerd en het belangrijkste voor mij is dat ik een sport (circuittraining) heb gevonden die goed bij mij past!

Lees ook

Het begin van het zwangerschapsprogramma van WLC Trainingen

Het begin van het zwangerschapsprogramma van WLC Trainingen

Hoe hard ik ook trainde, ik bleef dat buikje houden. Na veel geduld, educatie, rehab oefeningen is dat nu weg en ben ik waarschijnlijk, sterker dan ooit!De geboorte van de zwangerschapstraining. Ik ben Marjolein, getrouwd met Willem en samen runnen wij WLC Trainingen...

De tip(s) om af te vallen

De tip(s) om af te vallen

Dé tip(s) om nu écht af te vallen Het lijkt soms moeilijker dan het is. Dé tip(s) om nu echt af te vallen Mensen vragen mij weleens; Willem, hoe komt het toch dat jij in zo'n fantastische shape bent? Nee geintje, dat vraagt echt nooit iemand me. Maar mijn geheim is...