fbpx

Resultaat van het Fit Challenge 

Back in Shape programma

Je krijgt er zelf zin in om mee te gaan bij de volgende editie!

Jolanda’s resultaten van het Fit Challenge “Back in Shape” programma.

 

ik ben erachter gekomen tijdens de Fit Challenge bij WLC Trainingen dat sporten ook leuk kan zijn en dat je het mist als je niet sport.

Voordat ik met het programma de Fit Challenge – Back in Shape begon, at ik volgens mij gezond (achteraf te weinig) maar sportte ik niet. Ik liep wel dagelijks met de hond.

Sinds ik bij WLC Trainingen in Mijdrecht heb mee gedaan aan de Fit Challenge en dus 2x in de week ben gaan sporten, ben ik erachter gekomen dat sporten ook leuk kan zijn en dat je het mist als je niet sport.

 

Na deze challenge van 8 weken voel ik mij fitter, strakker en energieker. Het leukste vond ik de circuittrainingen met de rest van de deelnemers van de Fit Challenge.

Ik heb wel eens bij een andere sportschool gesport maar dat is niet hetzelfde. Bij WLC Traininigen krijg je goede begeleiding, zeker tijdens het doen van de oefeningen. Ze kijken echt goed of je houding goed is. Kun je een onderdeel niet doen, dan hebben ze een andere oefening voor je.

Mijn meest positieve ervaring van deze periode begeleiding en coaching tijdens de Back in Shape – Fit Challenge is het gewoon “zijn” van Marjolein & Willem. 

Wanneer iemand nog twijfelt om deel te nemen aan dit 8 weken programma zeg ik;
Gewoon gaan doen! Het is echt erg leuk!

Willem & Marjolein, Ik wil jullie bedanken voor deze 8 weken!
Ik heb veel geleerd en het belangrijkste voor mij is dat ik een sport (circuittraining) heb gevonden die goed bij mij past!

Lees ook

Aankomen en afvallen tijdens stressvolle periodes

Aankomen en afvallen tijdens stressvolle periodes

Aankomen en afvallen tijdens stressvolle periodes.  Je gewicht bepaalt niet of en wat je waard bent!Aankomen en afvallen tijdens stressvolle periodes. Op dit moment zijn er veel mensen die bang zijn voor het aankomen van extra kilo's en het niet willen lukken met...

Hoe blijf je gemotiveerd om te sporten

Hoe blijf je gemotiveerd om te sporten

Hoe blijf je gemotiveerd om te sporten tijdens de corona lockdown. Kun jij jezelf die soms oh zo nodige schop onder je kont geven?Hoe blijf je gemotiveerd om te blijven sporten? Het gemotiveerd blijven om te blijven sporten kan in de huidige situatie lastig zijn. Met...

10 redenen waarom je moet kickboksen

10 redenen waarom je moet kickboksen

10 redenen waarom je bij WLC Trainingen in Mijdrecht moet kickboksen Als je dan geen zin krijgt om direct te beginnen, dan weten wij het ook niet meer!Waarom kickboksen bij WLC Trainingen in Mijdrecht? Wat is één van de stoerste sporten die je kunt beoefenen? Juist,...